| | |
|
Edita
2008 8 11 19:40
Mindaugas E. rašo: | Šį antradienį varysime į gamtą ir kepsime likusias nuo žygio laužo dešreles, valgysim agurkus, pomidorus tad... žygis vis dar tesiasi:))
Susitinkam 19val prie Galeros ir _nevėluojam_ , nes iškarto išvažiuojam... ( o gal 18val rinktis?...) |
Aš siūlyčiau 18 val. gal kaip nors pavyktų visiems spėti, nes kol nuvažiuosim, kol laužiuką sukursim - tamsu jau bus.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Rūta Rylaitė
2008 8 11 21:26
Sveiki, gal netyčia ir aš gelėčiau prisijungt.. kokioj vietoj tada rinksitės?)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Inga Jankauskaitė
2008 8 11 21:31
Manau parasyti reikai vieta (adresa/ misko pavadinima/ezero krantines numeri) ir vaziuoti i skart ten, nes jei renkames 19 tai isvaziuosim 20 val anksciausia - nieko nebus - treciadieni i darba gi reikes kazkaip...o is palapines i ofisa vaizdzialis nikoks nikoks:))) aba bent 18 val renkames kaip Edita siulo... ))
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Simas Mockevičius
2008 8 11 21:44
As busiu su transportu, ir galiu iki 18 val atsigauti iki Uzupio paimti kokius 3 ekipaziecius
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Edita
2008 8 11 22:14
Inga Jankauskaitė rašo: | Manau parasyti reikai vieta (adresa/ misko pavadinima/ezero krantines numeri) ir vaziuoti i skart ten, nes jei renkames 19 tai isvaziuosim 20 val anksciausia - nieko nebus - treciadieni i darba gi reikes kazkaip...o is palapines i ofisa vaizdzialis nikoks nikoks:))) aba bent 18 val renkames kaip Edita siulo... )) |
pala pala... kokiom palapinem??? Aš nuo 6 ryto dirbu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
SW
2008 8 12 15:29
Klausimas visiems - gas gali prigriebti kepsninę (arba kažką, i ką galima įdėti anglių ir kas turi groteles) ? Nes aš pats matau, kad nespėsiu jos nuvažiuoti.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Simas Mockevičius
2008 8 12 15:59
Mindaugas E. rašo: | Klausimas visiems - gas gali prigriebti kepsninę (arba kažką, i ką galima įdėti anglių ir kas turi groteles) ? Nes aš pats matau, kad nespėsiu jos nuvažiuoti. |
Pas mane yra nedidele shashlykine, bet groteliu neturiu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
2008 8 18 23:15
Einu sau šiandien namo, ir sutinku Anuką, o ji man sako:
- Kada gi nuotraukas iš Paryžiaus rodysi?
Taigi, šį antradienį galėčiau parodyti...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Gita (Jurgita Mackevičienė)
2008 8 19 13:36
Jei butu per kur paleisti, atsinesciau labai tinkamo igarsinimo... "This collection of songs attempts to inscribe a map of feelings over this jazz drenched city of Paris. - Malcolm Mclaren" (prisiminiau anglu rasysena tuo paciu;)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
SW
2008 8 19 15:14
Manau, kad bus kur paleisti:)