|
|
|
|
| | |
|
Audrius
2008 6 28 17:29
Sveiki fotografai Reikia patarimo.
Nusimato fotografuoti vestuves Kaune, bet laiko kazkur vaziuoti su jaunaisiais i gamta (pvz. Rumsiskes) nelabai bus. Be to registracija raj. metrikacijoje
gal patarsite koki optimalu varianta, kur butu galima nuvaziuoti?
is anksto dekoju
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Miau
2008 6 28 17:50
belieka Botanikos sodas, ten zydi rozes dabar...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Audrius
2008 6 28 18:12
kazkaip botanikos soda buvau nurases, bet gal nuleksiu pasiziureti, kaip ten dabar atrodo.
noretusi kokios idomesnes architekturos ar kazko pan.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Leonardas Rimkus
2008 6 28 23:52
Prie Vytauto bažnyčios? Aš pats lydausi nuo Žaliakalnio, nors su vestuvininkais kaži ar ten eičiau
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Herkus
2008 6 29 0:17
Zoom rašo: | ...Aš pats lydausi nuo Žaliakalnio, nors su vestuvininkais kaži ar ten eičiau |
daug bendro turim Zoom
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Audrius
2008 6 29 16:53
Zoom rašo: | Prie Vytauto bažnyčios? Aš pats lydausi nuo Žaliakalnio, nors su vestuvininkais kaži ar ten eičiau |
ups! nebloga mintis, kaip cia paciam nedasilo Aciu Zoom
bet kaip sakoma kur daug patareju ten sumanymai igyvendinami
tik skeciu neuzmirsti , nes jei oras kaip si sestadieni, tai ne kas
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Kimono
2008 6 29 23:00
Vienas iš variantų - funikulierius. kaip tik vakar žiūrėjom draugų vestuvių nuotraukas, nuotraukos iš ten tikrai labai neblogos. Galima ir su funikulierium pasivažinėt, ir bėgiais pasivaikščiot, ir ką tik jaunųjų ar fotografo fantazija neša paveikt:D jei graži diena su fotogeniškais debesais - ant Prisikėlimo bažnyčios stogo galbūt užsikelt. Nors ten dažniausiai l.vėjuota būna, nuotaka gali susivelti:)
Visada įmanomas ir visų jaunųjų numindžiotas Kauno senamiesčio maršrutas - Rotušė su savo telefono būdelėm, Vytautinė, Aleksoto tiltas, Kauno pilis ir visokie skersgatviai;)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Herkus
2008 6 30 8:37
Ant begiu vaiksciot , kai veikia funikulierius gal irgi...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Andrius Z
2008 6 30 17:39
na jei jau cia visi klausia patarimo del vietos,noreciau ir as pasidometi,kur vilniuje butu galima surasti kokia idomesne vieta fotosesijai..ne vestuviu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Leonardas Rimkus
2008 7 01 9:19
Kas yra "įdomu"? Senovinė aplinka, sugriuvus aplinka, moderni aplinka, pramoninė aplinka?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Andrius Z
2008 7 01 16:25
na "idomu" yra senovine aplinka,sugriuvusi aplinka, kox apleistas dvaras ar baznycia, kur butu galima i vidu patekti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|
|