|
|
|
|
| | |
|
K. M.
2008 6 05 16:37
Algimantas Snarskis rašo: | K. M. rašo: | Ot bambliai. Bamba ir bamba.... lengvumo poziuriuose. Teminis ketvirtadienis sukurtas, kiek suprantu pramogai. Tai ir pramogauja kas kaip moka. |
Bet sutikit,kad ne vienas jo laukia... | Na tai ir laukia, kad smagu, o ne pikta turetu but...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
K. M.
2008 6 05 16:40
Nendrė - Indrė Voicechovičienė rašo: | Aha truksta tolerancijos paskutinem dienom Kad ir pramoga (netgi tema tokia faina pramogine, taip tikejaus linksmai pazvengti siandien ), bet tema ir yra tam tema. pvz atsimeni nuo kokios temos prasidejo? "Arkliai" nu neidejo gi niekas kiaules ir nepasake, kad cia arklys tiesiog nusivyliau baisiai siandien, man taip reikia juoko paskutinem dienom, taip norejau pasijuokt.... tai bent pabambesiu, gal geriau pasdarys Galima? pazadu, kad nepiktai bambesiu | Issibambejimas forumuose teigiamai veikia realiu aplinkiniu sveikata:)). Bambek, Indrute, bambek i valias ))
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ramūnas L.
2008 6 05 16:48
Nendrė - Indrė Voicechovičienė rašo: | <...> man taip reikia juoko paskutinem dienom, taip norejau pasijuokt.... <...> |
Drožia sau nuošalia gatve tokia taiki bobutė, apsipirkusi maisto parduotuvėje. Polietileninio maišelio rankenos vos neplyšta, visokių produktų prikrauta. Tipiška tokia: tipena šaligatviu, kažką, suraukusi kaktą, skaičiuoja, bando prisiminti, bamba sau po nosimi...
Staiga priešais ją toks nedorėlis ekshibicionistas - tik šast iš krūmų, savo odinį lietpaltį praskleidžia, ir stovi visu gražumu. Bobutė, vos žvilgtelėjusi, ploja sau per kaktą:
- Taaaip! Juk dešrelių pamiršau nusipirkti, - ir vikriai apsisukusi, nuskuba atgal į parduotuvę.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
SW
2008 6 05 19:58
Tiesiog pagalvojau, kad tai gali būti susiję su temos vizualumu. Kai pasakyta arkliai, tai ir yra arkliai. Jiegu būtų parašyta dryžiai, tai tada ieškotų dryžių. Tuo pasakomas koks vizualus elementas turi būti darbe. Gal tai apriboja, tačiau kartu ir neleidžia dėti bet ko. Arba apribojimas apie "mano pirmą fotografiją" arba kitoks.
Kartais pagalvoju, gal visgi reikia aiškiai pasakyti kas turi būti, nes kitaip gali pritempti bet ką prie bet ko.
Dar vienas pamastymas apie pavadinimus. Čia visgi ne rasyk.lt, cia turi "groti" vaizdas. O daugelis bando pavadinimais pritempti prie temos ir tuo bandyti pataikyti.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Inga Jankauskaitė
2008 6 05 20:11
Mindaugas rašo: | Tiesiog pagalvojau, kad tai gali būti susiję su temos vizualumu. Kai pasakyta arkliai, tai ir yra arkliai. Jiegu būtų parašyta dryžiai, tai tada ieškotų dryžių. Tuo pasakomas koks vizualus elementas turi būti darbe. Gal tai apriboja, tačiau kartu ir neleidžia dėti bet ko. Arba apribojimas apie "mano pirmą fotografiją" arba kitoks.
Kartais pagalvoju, gal visgi reikia aiškiai pasakyti kas turi būti, nes kitaip gali pritempti bet ką prie bet ko.
Dar vienas pamastymas apie pavadinimus. Čia visgi ne rasyk.lt, cia turi "groti" vaizdas. O daugelis bando pavadinimais pritempti prie temos ir tuo bandyti pataikyti. |
ir tai buvo Mindaugo Zodis. Amen
tiesa pasakius, labai pritariu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Nendre
2008 6 05 20:21
Pritarciau ir as ir gal net paprasciau viskas butu, bet is karto prisimena man cia, sitoje temoje, kazkada iskilusia diskusija (net labai gerai atsimenu kas ja pradejo ) apie temu pavadinimu banaluma. Vat uztai ir stengiasi zmones dabar kaip galedami Man tikrai labiau patiktu banalios temos, nors ir sitos visai idomios, bet deja tie pritempinejimai prie temu jau gerokai pabode (as cia ir toliau taikiai bambu siandien )
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Ramūnas L.
2008 6 05 23:31
Sveikinimai! Linkiu paskelbt tokią temą, kad kadrui nepadėtų pavadinimai
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Gerda!
2008 6 05 23:36
sveikinu ir as nugaletoja, nuotrauka tikrai to verta ;]]]
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Snaržas
2008 6 05 23:39
Sveikinimai, šampanas ir fejerverkai nugalėtojui!
Katinui kefyyyroooo !
Valioo!
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
|
| | |
|
Algimantas Tirlikas
2008 6 06 17:10
Dėkoju pasveikinusiems,prirašiusiems penketų ir, iš dalies iš esmės paėmus už esmės,parašiusiems trejetus.Peržiūrėjau buvusių temų pavadinimus,jų jau netoli 30.Kartotis,iš dalies galbūt gali būti nemeniška.Kiek mažiau nagrinėjami pramonės objektai,todėl skelbiu temą
"PRAMONINĖ LIETUVA"
Tikiuosi,kad nuotraukos nebus tokios "sausos",kaip temos pavadinimas
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Puslapiai: 1, 2, 3 ... 51 52 53 ... 236 237 238
|