|
|
|
|
| | |
|
2008 5 26 7:34
kiek siunčiu vis nera foto ,rašo kad įketa o kūdroje neikelta o iš naujo negaliu įkelt nes rašo kad prieš minute įkelete ,gal ką netaip darau įkeliu pagal eile ,po viena po to paspaudžiu toliau parašau pavadinima , įkelt paspaudžiu ir tuoj atsiranda naujausios foto, o mano nera ,norint įkelt iš naujo reikia laukti kitos dienos ,nesuprantu gal koks čia pokštas ar jau labai prastos foto mano(::: nežinau kaip ir galvot ,Noriu patarimo
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
2008 5 26 7:41
rašo: | kiek siunčiu vis nera foto ,rašo kad įketa o kūdroje neikelta o iš naujo negaliu įkelt nes rašo kad prieš minute įkelete ,gal ką netaip darau įkeliu pagal eile ,po viena po to paspaudžiu toliau parašau pavadinima , įkelt paspaudžiu ir tuoj atsiranda naujausios foto, o mano nera ,norint įkelt iš naujo reikia laukti kitos dienos ,nesuprantu gal koks čia pokštas ar jau labai prastos foto mano(::: nežinau kaip ir galvot ,Noriu patarimo | neparašiau kam taip nesiseka įklet, tai va man birute4 tai vagsta
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
2008 5 26 7:44
spudžiau, rodos viska dariau ok
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ramūnas L.
2008 5 26 12:46
Kažkas su vartotoju "birute4" netvarkoj, nes siunčiant privačią žinutę rašo "Tokio vartotojo nėra". Gal tarpas vartotojo pavadinimo gale yra ar kas nors kitka?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|
|