abracadabra2008 5 13 23:52 asmenine nuomone: kaip taisykle visi susirenka ir varo kazkur fotkint i banda susispiete. Toks vaizdas kad nespes siam gyvenime. Ir nei paplepet nei ka. Neidomu. (asmeniskai man).
asmenine nuomone: kaip taisykle visi susirenka ir varo kazkur fotkint i banda susispiete. Toks vaizdas kad nespes siam gyvenime. Ir nei paplepet nei ka. Neidomu. (asmeniskai man).
Ir as uz plepejima Galima susitikima is dvieju daliu daryti: pafotkinimas ir pasisedejimas Prie antros dalies prisijungciau
Kimono 2008 5 14 10:57 Ne, nu aš seniai žinau, kad mintys sklando ore ) pamąsčiau, kad visai į kokį mytą norėč... bet ką, galvoju, čia man mamašai siūlyti... Jei mane vyručiai išleis - pastriuokom atlėkčiau. Ir pritarčiau abrai ..
Dangus2008 5 14 11:32 tai gal bandom konkretizuot. 7dieni kokia 5 valanda kokioj nors lindynej . VitaMama labai pageidaujama esat . siaip kaunieciai susitikinedavo karts nuo karto 7dieniais. sventa diena svesti reikia juk .
Svetlana Batura2008 5 14 12:38 man tinka.
Taigi, kada renkasi norintys tik pabendraut, paziureti vienas kitam i akeles?
Siulau jaukia neipareigojancia buveine vardu "Feisas" salia kauno menininku namu. Ka manot?