Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Fotografija
 

Prekyba fotografijomis internetu

      Puslapiai:   1   2

Pranešimas Leonardas Rimkus    2008 5 08 14:20      

Taip ir yra. Viskas būtų OK jei vienas fotografas rekomenduotų kitą, jam prie pardavimų prisidėtų dar šiek tiek už tą rekomendaciją. Daug kur tokia sistema veikia. Bet kai bandoma uždarbiaut vien tik iš rekomendacijų, visa tai slepiant ir ikyriai brukant kaip atseit "geranorišką pagalbą" - tai truputį piktums apima... Parašytų žmoniškai, kad turi naudos iš tų nukreipimų, nespamintų visur naglai - nieks ir nepyktų. Ko gero ir "ačiū" nuoširdžiai pasakytų Smile

Paskutinį kartą redagavo Leonardas Rimkus, 2008 5 08 14:23 . Redaguota 2 kartus(ų)


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Simas    2008 5 08 14:37      

Sėkmės ir tau! Tik baik spamint- net ir paskutiniam įraše brukalas jaučiasi..

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Tricky kid    2008 5 08 16:09      

Viskas cia tvarkoj yra. Galimybe uzsidrbti ten yra, bet reikalauja ilgo darbo. Del registravimosi per kito referala mums nuo to nera blogiau. Zoom eik uspakajiteliu ikalti, nes cia per ziauriai uzvariai Smile.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Ramūnas Blavaščiūnas    2008 5 09 1:03      

gal kas norit nuotrauku nusipirkt? Smile, galiu parduot .... Smile

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Vytenis Šlajus    2008 6 02 12:43      

1. galima tuose stokuose uždirbti, esu visuose pagrindiniuose, tai nepilu iš lempos. jei reikia informacijos, gal išsamiausia www.microstocks.ru, o toliau pačių stokų forumuose.
2. ten galioja trikio moto atvirkščiai - jei nesilaikysi rule of thirds ar dar užsimanysi kreivų spalvų ar kokio grūdo, tada fuck you. pamirškit apie meną.
3. 2 punktas visiškai išdžiovina smegenis ir įvaro depresiją. užknisa kvaili išsišiepę biznesmenai (gali būti nors ir kokie diedukai, bet vistiek būtinai laimingi), o kur dar keywordų rašymas. ką tik įšokau į kūdrą, kad atsigaučiau.
4. ten reikia arti, nieko neuždirbsi turėdamas kelias dešimtis kad ir geriausių paveiksliukų, ir pastoviai atnaujinti savo portfelį, kad nepaskęstum toj milijoninėj masėj.
5. visi modeliai turi būti inventorizuoti - turėti model release, o jau su papais kaip pas Ramūną tai išvis biurokratija.
6. techniškai nuotraukos turi būti be trūkumų. o trūkumu, pvz. shutterstocke, laikomas bet koks triukšmas. pasižiūrėkit 100% pasididinę dangaus nuotraukas, darytas kad ir su nikonu prie ISO 200 - aš kalbu apie tai, o ne apie muilinę su 400 ISO. noise reduction jpeginis iš fotiko shuttersokui gali ir tikti, bet daugeliu atvejų be raw ir kokio noiseware niekaip.
7. kad patekti į rimtesnius stokus, reikia laikyti egzaminus; sakysin, iš 10 nuotraukų 7 turi tikti. jokių drugelių ar saulėlydžių ar katinų egzaminui nesiūlyti. šiaip informacijos internete marios, jau ir taip pernelyg išsiplėčiau.


» Atsakyti   » Cituoti    
    Puslapiai:   1   2

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą