|
|
|
|
| | |
|
Audrius
2008 4 30 20:41
tai va kilo toks klausimas.
ar normalu, kad blykste uzdeta ant kameros zyzia (zzzzzz......), nors ir labai nezymiai (net ir tada kai jau pasikrovusi)? Bet girdisi tik ausi pridejus.
pasidare idomu, ar cia normalus reiskinys, o gal paskutiniosios arteja (gal su kondensatoriumi negerai). Pradejau baimintis, kad kameros is 'proto' neisvarytu
blykste butu "Sigma EF-500 DG Super"
pridekit ausi, patikrinkite kaip pas jus, byzgia?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Fotografynas
2008 4 30 21:43
Man blykste zyzia, kai baiginejasi baterijos, gal cia irgi problema baterijose. Pakeisk jas ir paziurk, ar kas pasikeite
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Donatas Guzevicius
2008 5 01 13:15
Audrius rašo: | blykste butu "Sigma EF-500 DG Super" |
Turiu tokią pačią. Zyzia labiausiai kai šviesos sklaidytuvą užtraukiu arba atgal sustumiu. Ką ji ten veikia net nežinau...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Audrius
2008 5 01 16:19
bandziau ir su elementai, buvau pajunges ir nuo akumuliatoriaus (pilnai pakrauto), vistiek zzyyyzia
na bent jau tai, kad ne pas mane vientai, tai siek tiek ramina. nes pradejau baimintis kad D300 smegenu nesugadintu, kas ten zino kaip su tom Sigmom.
o idomu kaip pvz. nikono SB800 ar 600, byzgia kiek?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
RS
2008 5 01 17:46
Blyksteje is 5-6 voltu (4*1,5) gaminama auksta itampa blykstes lemputei ir kai tam naudojamo transformatoriaus apvijos nepakankamai uzlietos laku ar kita izoliacine medziaga, turi laisvuma, vibruoja ir skleidzia garsa zyzima. Darbui tai itakos neturi, nervams priklausomai nuo savininko. Esu girdejas zvimbiant ir Canon, Minolta ar Nikon blykstes, tyliu Sigmu esu mates daugiau nei zvimbianciu.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Saulius
2008 5 01 19:10
Psakykite prasau ....kurioj man ausy zyzzzia ........
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
RS
2008 5 01 22:28
Paskambinkit i vaiduokliu kluba
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Darius Baltakys
2008 5 02 15:01
žiūrint koks zyzimas, jei ritės manau normalu, jei reflektoriaus varikliuko negerai, bet fotikui įtakos manau neturės, paziūrėk i lempa, kai sukioji fotiko zumą, ar blyksės reflektorius slankioja ir nestringa,kartais pradeda strigti, o tai jau negerai
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Craban
2008 5 04 17:29
Jo. SB-800 nezyzia. Tiesiog, taip pat kaip ir visi kiti, is proto varanciai CYPIA...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Leonardas Rimkus
2008 5 05 21:52
Visos blukstės užsikraudinėdamos zyziai aukštuose dažniuose - ties girdimumo riba. Kuo arčiau pilno pasikrovimo - tuo aukštesnis dažnis. Jei to negirdite - viskas OK, tiesiog ne visi gali girdėti tokius aukštus dažnius.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|