|
|
|
|
| | |
|
Zidrunas Budzinauskas
2008 4 05 14:56
Sveiki bendraminciai, noriu Jusu paklausti, kaip sumazinti foto kad nenukentetu jos kokybe. Man nelabai jau ir gaunasi. Turiu fotoshopa ir koreli. Padekite. Ir iskarto aciu Jums.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Saulius
2008 4 05 15:12
pasieskok forume,nesyki si tema buvo gvildenama
Paskutinį kartą redagavo Saulius, 2008 4 05 21:46 . Redaguota 1 kartą
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
|
| | |
|
Vidmantas Misevičius
2008 4 06 7:01
Hermis Preikštas rašo: | Draugiski tokie atsakymai, patarimai. |
kaip pažiūriu, tamsta irgi daug patarėte
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
SW
2008 4 06 9:30
Atsidarai failą Photoshope.
Pasirenki Image -> Image Size ir nustatai, kad plotis neviršytų 800, aukštis 600 pikselių.
Tada pasirenki File -> Save As. parašoma nuotrauka.jpg (išplėtimas turi būti jpg) . Tada sekančiame lange matoma "Image Options" ir nustatoma kokybė 8 . Dialogo apačioje yra matoma kokio dydžio failas bus. Kokybė galimą sumažinti arba padidinti priklausomai nuo to kokio dydžio failo reikia.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
skarbonke
2008 4 10 7:40
naudoti ką nors nemokamo, pvz gimp arba parastesni, bet labai neblogą Paint.Net . viskas anologiškai kaip rašė Mindaugas, tik suspaudimo kokybė pasirenkama procentais, aš dažniausiai renkuosi 95 %. jei foto visviena gaunas keliais kb perdidel4, nieks netrugdo pakartosi proceso pasirenkant kokius 90 %
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Saulius
2008 4 10 8:41
Artūras rašo: | naudoti ką nors nemokamo, pvz gimp arba parastesni, bet labai neblogą Paint.Net . viskas anologiškai kaip rašė Mindaugas, tik suspaudimo kokybė pasirenkama procentais, aš dažniausiai renkuosi 95 %. jei foto visviena gaunas keliais kb perdidel4, nieks netrugdo pakartosi proceso pasirenkant kokius 90 % |
kiek teko skaityt kiekvienakart mazinant prarandama kokybe pasistenkit is pirmo karto
As bent jau su PS nusistatau reikiama dydi pikseliais po to apdirbes spalvas saugau save for web and device , ten iskart gali matyt kiek kb bus
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
hideo
2008 4 10 10:46
Pasikartosiu dar kartą - saugant į JPEG, kokybė prarandama kiekvieną kartą po IŠSAUGOJIMO:
- crop'inant
- keičiant kokybės procentus
- modifikuojant foto turinį
šias operacijas rekomenduojama atikti užsaugant tarpinius rezultatus į TIFF ar kitą kokybės neprarandantį formatą.
kokybė krinta po KIEKVIENOS OPERACIJOS:
- sukiojimo (rotate)
- dydžio keitimo
šias operacijas rekomenduojama atlikti iš pirmo karto - jei nepavyko, imkite vėl pradinį kadrą,
o ne jau modifikuotą.
Tikiuosi padės kam nors O tai vis visi zyzia, oi kaip sunku foto suspaust į 200kb
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
jurga
2008 4 10 20:26
aš visada mažinu per save for web>image size (paprastai pasirenku plotį 600, o aukštis jau automatiškai parenkamas)>apply. tada viršuj yra toks trikampiukas. jį paspaudus išsiskleidžia meniu. spaudžiu Optimize to file size ir įrašau 200 kb.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|
|