|
|
|
|
| | |
|
Marijus Š.
2008 2 27 1:50
Sveiki, gal kas galetumete patarti koki juostini fotika geriausia butu isigyti? buciau lb dekingas uz patarimus
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
solitary
2008 2 27 8:44
Manau kad reikia rinktis tokį brandą, kad paskui tiktu optika pasirinktam skaitmeniniam DSLR`ui.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Juozapas
2008 2 27 8:58
solitary rašo: | Manau kad reikia rinktis tokį brandą, kad paskui tiktu optika pasirinktam skaitmeniniam DSLR`ui. |
Jo, tuoj tau cia patars Isigyti juostini tam, kad paskui pasirinkti skaitmenini Minties polekis O ka tu nori fotkinti, ar reikia tau autofokuso, ar naudosi ant objektyvu filtrus, jei nei to, nei ano nereikia, tai tolimatis labai geras pasirinkimas.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
solitary
2008 2 27 10:22
Juozapai, sorry, nepastebėjau kad čia tokio lygio meistrai mamijomis ir hadseliais domisi . Aš pagal savo lygį parašiau, neįsižeiskit, metrai.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Juozapas
2008 2 27 10:52
solitary rašo: | Juozapai, sorry, nepastebėjau kad čia tokio lygio meistrai mamijomis ir hadseliais domisi . Aš pagal savo lygį parašiau, neįsižeiskit, metrai. |
Prie ko cia Mamiya ir Hassel? Tolimaciai pigiau tai FEDai, Zorkiai, Kievai
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Dangus
2008 2 27 11:25
Juozapas rašo: | solitary rašo: | Juozapai, sorry, nepastebėjau kad čia tokio lygio meistrai mamijomis ir hadseliais domisi . Aš pagal savo lygį parašiau, neįsižeiskit, metrai. |
Prie ko cia Mamiya ir Hassel? Tolimaciai pigiau tai FEDai, Zorkiai, Kievai |
nuo temos nukrypot abu.
teisingai solitary sake. reik apgalvoti koki branda renkies.
tada pagalvoji ka dazniausiai fotografuosi. nuo to priklausys objektyvu kainos.
tada galvoji ar reikia autofokuso ar ne.
tada skaiciuoji pinigelius kiek gali leist.
tada issirenki konkretu modeli ir skaitai visa imanoma informacija apie ji. klausineji kolegu kas neaisku.
tada jei turi galimybe apciupineji paziuri kaip guli rankoj ar patogu laikyt valdyt.
tada perki.
is esmes pasirinkimas tikrai platus. jei nesi ekstremalas uztenka ir vidutinio lygio juostinuku. iki 400lt. branda pats manau issirinkt gali. as aisku rinkciaus canon. bet nieko pries esu nikon. taip pat girdejau kad pentax ir olympus puikiai dirba.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Marijus Š.
2008 2 27 15:31
Dazniausiai fotografuoju portretus ir gamta, dar kartais gatvese pasaudau na noreciau, kad butu su autofukusu. O is brandu tai labiausiai demesi kreipiu i canon, nikon ir pentax.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|
|