|
|
|
|
| | |
|
Miglė R.
2010 6 09 10:51
Gal kam reikia naujo distancinio pultelio Nikon? :} siunciausi is Kinijos ir man du atsiunte tai vienas atliko.. 30 Lt :}
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Fabijonas
2010 6 09 11:07
Miglė R. rašo: | Gal kam reikia naujo distancinio pultelio Nikon? :} siunciausi is Kinijos ir man du atsiunte tai vienas atliko.. 30 Lt :} |
Fotohobyje 29 Lt
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
|
| | |
|
arkanoidas
2010 6 12 23:51
Liepa L rašo: | Paimciau, jei originalus 869976004 |
Atsakyk į tokį klausimą - kuo originalus distancinis pultelis nikonui geresnis už neoriginalų? - ar žinai kad netgi neoriginalus battery gripai yra daug geresni, jų yra netgi su programiniu valdymu - o čia vienas mygtukas tik, tai kad būk gera - nejuokink.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Liepa L
2010 6 13 18:13
Juoktis kaip zinome sveika O aš visgi išsiugdžiau tą išlepimą originaliems daiktams, nes iš mano karčios patirties jie tikrai rečiau genda... Tik tiek.. O dėl gripų? - irgi yra visokių nuomonių, ir aš manau, kad kiekvienas turi teisę į savąją.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
arkanoidas
2010 6 13 20:29
Liepa L rašo: | Juoktis kaip zinome sveika O aš visgi išsiugdžiau tą išlepimą originaliems daiktams, nes iš mano karčios patirties jie tikrai rečiau genda... Tik tiek.. O dėl gripų? - irgi yra visokių nuomonių, ir aš manau, kad kiekvienas turi teisę į savąją. |
Mano gripas kainavo 100 žalių ir jame dar elektronikos prikišta, laikmačiai, programavimas ir kitos funkcijos - tiesiog reikia mokėti atsirinkti iš tos gausybės daiktų tikrai gerą ir patvarų -tiesiog ne visiems tai Dievas davė.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Vytis Denas
2010 6 15 21:48
o man kinietiskas pultas parejo, kazka siuncia bet fotiks nebereguoja. Va jum ir china
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|
|