|
|
|
|
| | |
|
Avė
2008 2 02 1:27
Kadangi nėra subforumo-"Apie viską",tai radau kažką panašaus į tai
Manau daugelis jūsų lankosi kūdroje,galbūt net praleidžia pusė paros..Po kiek laiko,atsirado skype chat'ai
Aš norėčiau pasiūlyti miRC kanalą #Fotokudra
Užsukau kartą ten,bet jis neregistruotas:) Taigi,tinka?
Mirkas,seni laikai!!Prisiminkit!!) _________________ "Mus visuomet atpažins iš pėdsakų,kuriuos paliekame."(Dakota)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Dangus
2008 2 02 1:28
Eva L rašo: | Kadangi nėra subforumo-"Apie viską",tai radau kažką panašaus į tai
Manau daugelis jūsų lankosi kūdroje,galbūt net praleidžia pusė paros..Po kiek laiko,atsirado skype chat'ai
Mirkas,seni laikai!!Prisiminkit!!) |
tai kad yra kudros pokalbiai pacioje kudroje . kaireje lango puseje yra meniu pokalbiai
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Marijus *Bružila
2008 2 02 10:42
Eva L rašo: | Kadangi nėra subforumo-"Apie viską",tai radau kažką panašaus į tai
xm.21eriu Eva,siulo mums prisiminti senus laikus,kuomet kazhkokiame mirke visi sededavo.xm. seni laikai..... xm xm.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
žilė
2008 2 02 11:00
Mar, kada tu Mirka naudojaisi?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Marijus *Bružila
2008 2 02 11:45
bružilė rašo: | Mar, kada tu Mirka naudojaisi? |
nezhinau.turbut jaunystje :DDDD
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
M
2008 2 02 12:14
nesirgai mirclige?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Avė
2008 2 02 22:17
Dangus rašo: | Eva L rašo: | Kadangi nėra subforumo-"Apie viską",tai radau kažką panašaus į tai
tai kad yra kudros pokalbiai pacioje kudroje . kaireje lango puseje yra meniu pokalbiai |
Na ten ne daug kas lankosi...ten reikia jį patvarkyti..
Žodžiu,aš tik pasiūliau.. _________________ "Mus visuomet atpažins iš pėdsakų,kuriuos paliekame."(Dakota)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Avė
2008 2 02 22:18
Marijus * rašo: | Eva L rašo: | Kadangi nėra subforumo-"Apie viską",tai radau kažką panašaus į tai
xm.21eriu Eva,siulo mums prisiminti senus laikus,kuomet kazhkokiame mirke visi sededavo.xm. seni laikai..... xm xm. |
Tai gal tau jau vietą kapinėse užsakyti?Jei save tokiu senu laikai?
Nenori,tai ir nereikia-neverčiu.Aš tik pasiūliau. _________________ "Mus visuomet atpažins iš pėdsakų,kuriuos paliekame."(Dakota)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|
|