|
|
| | |
|
skarbonke
2010 2 28 18:27
tigi mano visi monokliai ant 52mm, a šitie ant 49, noriu mainyt šituos, parduot nenoriu, bais gaila (-:
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
B.B
2010 2 28 19:03
cia geras, o gal tu kolega juos in koki muzieju atiduok, as pridesiu sena video kamera bent tris fotikus is "veteranu lygos", pakuites savo sandeliuka dar rasciau antikvaro. Tik neseniai mano mamule,babule - IŠMETĖ veikianti didintuva, ir dar keleta senosios fototechnikos stebuklu... Tvarkesi...
Tai va, butu ateities kartoms i ka paziureti apacioj butu uzrasas:
FOTO MEISTRO "SKARBONKES" padovanoti 2010m.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
skarbonke
2010 2 28 23:34
Arvydas Venclovas rašo: | ...a taigi išskrosk tą nuo zenito...kaip tik 49mm ... |
nu einas peklon, buvau šventai insitikinęs kad visi heliosai 52mm, net nuėjau ano mieruot. nu akurat 49mm (-:
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
|
| | |
|
arkanoidas
2010 3 19 20:53
Skarbonke, tau galiu padovanoti jei reikia : turiu tarybinę metalinę emaliuotą vonelę -- tinka netgi 30x40 cm. popieriui - su viena salyga -pivos bokalas, kai atvarysiu pas jumį meetan.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
skarbonke
2010 3 19 22:52
šiaip reik plastikinės ir su snapeliu kampe išpylimui, perku jei ką (-:
p.s. o alaus ir tėp galiu pastatyt, bel tik atvažiuosi
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
arkanoidas
2010 3 19 23:21
skarbonke rašo: | šiaip reik plastikinės ir su snapeliu kampe išpylimui, perku jei ką (-:
p.s. o alaus ir tėp galiu pastatyt, bel tik atvažiuosi |
Alaus ir taip galiu nusipirkti , galvojau nori raritetinio daikto -- jai virš 60 metų. Turėjau įdomių radybų - gal savaitgalį ar po jo įdėsiu dienoraštin.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
saulius saladunas
2010 3 20 12:12
parduodu tuscia alaus skarbonke su skylute sone , galima daryti sol-grafijas . kaina 10 lt , arba keiciu i dvi svyturio nepraimtas )
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|
|