| | |
|
Anonim
2009 9 18 21:42
Sveiki,
Šiaip esu prisiregistravęs neviename tokio tipo puslapyje. Tačiau čia man nepatiko. Kodėl? Štai - http://fotokudra.lt/img.php?img=268398&nav=newk&page=1
Nuotrauką pražiūrėjo 481 žmogus ir kol kas nuotraukos įvertinimas - 1 musmirė?!! Na aš galvoje turiu ne blogą įvertinimą, tačiau... koks tikslas kelti čia nuotraukas, jeigu nuotrauką pražiūri 481 žmogus, o paspausti įvertinimo migtuką iš 481 sugeba tik vienas žmogus.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
|
|
| | |
|
skarbonke
2009 9 18 22:27
na yr keli variantai. pirma: duotuoju atveju fota net neverta musmirės, ignoras, suprask gi kad ji totaliai nulinė. antra: tu mažiau žiūrėk į tą skaičiuką, tai nėr unikalūs lankytojai, atmesk savo refrešus ir manau liks niekingai mažas skaičius ir t.t. ir pan. trečia: visad reikėtų pradėt nuo savęs - žiūrėk kitų fotas, balsuok, komentuok, buk aktyvus, rodyk pavyzdį, o ne savo fotą puse dienos refrešink belaukdams dangiškos manos.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Malvydas
2009 9 18 22:28
buvau 602-as, nepajutau poreikio kažką spaust, jei darot kažkokį testą, tai kažkur apsirikot
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Anonim
2009 9 18 22:29
skarbonke ♂ rašo: | na yr keli variantai. pirma: duotuoju atveju fota net neverta musmirės, ignoras, suprask gi kad ji totaliai nulinė. antra: tu mažiau žiūrėk į tą skaičiuką, tai nėr unikalūs lankytojai, atmesk savo refrešus ir manau liks niekingai mažas skaičius ir t.t. ir pan. trečia: visad reikėtų pradėt nuo savęs - žiūrėk kitų fotas, balsuok, komentuok, buk aktyvus, rodyk pavyzdį, o ne savo fotą puse dienos refrešink belaukdams dangiškos manos. |
Manai tie 500~ lankytojų yra mano prirefreshinti? Nuotrauką įkėliau ir per gan greitą laiką keli šimtai pražiūrėjo, tai kaip aš tau taip greitai tiek prirefreshinsiu.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Anonim
2009 9 18 22:32
Malvydas rašo: | buvau 602-as, nepajutau poreikio kažką spaust, jei darot kažkokį testą, tai kažkur apsirikot |
Aš pats žinau jog ten ta mano nuotrauka - ne stebuklas. Tačiau... yra šiame tinklapyje išvis 'šlamšto' kur nėra į ką žiūrėt ir nesupranti kam išvis tos nuotraukos įkeltos, tačiau jos turi kur kas geresnį įvertinimą....
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2009 9 18 22:43
Martins Pikunas rašo: | Sveiki,
Šiaip esu prisiregistravęs neviename tokio tipo puslapyje. Tačiau čia man nepatiko. Kodėl? Štai - http://fotokudra.lt/img.php?img=268398&nav=newk&page=1
Nuotrauką pražiūrėjo 481 žmogus ir kol kas nuotraukos įvertinimas - 1 musmirė?!! Na aš galvoje turiu ne blogą įvertinimą, tačiau... koks tikslas kelti čia nuotraukas, jeigu nuotrauką pražiūri 481 žmogus, o paspausti įvertinimo migtuką iš 481 sugeba tik vienas žmogus. |
bikoz shudas cia o ne foto, ka cia dar spaudyti?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Patieška
2009 9 18 22:44
Martins Pikunas rašo: |
Aš pats žinau jog ten ta mano nuotrauka - ne stebuklas. Tačiau... yra šiame tinklapyje išvis 'šlamšto' kur nėra į ką žiūrėt ir nesupranti kam išvis tos nuotraukos įkeltos, tačiau jos turi kur kas geresnį įvertinimą.... |
O į ką tavo supratimu tavo nuotraukoje reikia žiūrėti ir kodėl ji įkelta?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2009 9 18 22:44
Martins Pikunas rašo: | Malvydas rašo: | buvau 602-as, nepajutau poreikio kažką spaust, jei darot kažkokį testą, tai kažkur apsirikot |
Aš pats žinau jog ten ta mano nuotrauka - ne stebuklas. Tačiau... yra šiame tinklapyje išvis 'šlamšto' kur nėra į ką žiūrėt ir nesupranti kam išvis tos nuotraukos įkeltos, tačiau jos turi kur kas geresnį įvertinimą.... |
bet kuriame portale uz panasias apeliacijas geriausia ka gausi, tai spyri i shikna. cia irgi.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
skarbonke
2009 9 18 22:54
Martins Pikunas rašo: | skarbonke ♂ rašo: | na yr keli variantai. pirma: duotuoju atveju fota net neverta musmirės, ignoras, suprask gi kad ji totaliai nulinė. antra: tu mažiau žiūrėk į tą skaičiuką, tai nėr unikalūs lankytojai, atmesk savo refrešus ir manau liks niekingai mažas skaičius ir t.t. ir pan. trečia: visad reikėtų pradėt nuo savęs - žiūrėk kitų fotas, balsuok, komentuok, buk aktyvus, rodyk pavyzdį, o ne savo fotą puse dienos refrešink belaukdams dangiškos manos. |
Manai tie 500~ lankytojų yra mano prirefreshinti? Nuotrauką įkėliau ir per gan greitą laiką keli šimtai pražiūrėjo, tai kaip aš tau taip greitai tiek prirefreshinsiu. |
tu durns ar tokiu mumis laikai, visos fotos šalia esančios surinkę po 50-70 peržiūrų, a tavo šedevrs daugiau 600, manau tau laiks trepsėt pas daktarų pasitikrint benkiek.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2009 9 18 23:05
Martins Pikunas rašo: |
Manai tie 500~ lankytojų yra mano prirefreshinti? Nuotrauką įkėliau ir per gan greitą laiką keli šimtai pražiūrėjo, tai kaip aš tau taip greitai tiek prirefreshinsiu. |
as sedejau ir referesinau, sraigiu judesi imitavau..
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Anonim
2009 9 18 23:19
Įdomiai jus čia bendraujat... nebut lietuviai. Šiaip yra toks dalykas kaip flickr.com. Ten yra kur kas geresnių fotografų negu čia... tačiau jie taip mano nuotraukų nenuvertino. O jūs.... bandot čia kažką parodyt.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2 3 4 5
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|