|
|
|
|
| | |
|
Danielius
2009 8 25 4:36
Paskut. laiku jau sunku atskirti kuo "pelke" skiriasi nuo "kudros" ! Mano nuomone jau kazka reikia keisti? Ar registracija padaryti mokoma,ar balsuoti neleisti be komentaro:),,,,,? . Nes per dydele koncentracija "slamsto". Foto Kudra yra nuostabus "portalas".
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
arkanoidas
2009 8 25 7:16
Yra jau tokia tema kai Paverkšlenimai dėl situacijos pelkėje , tik gal pridurti jog nori paverkšlenti dėl situacijos kūdroje . dėl mokamos registracijos ir aš pritariu , kokiu 20 , 30 , 40 lt. sms .daug ką pakeistų .
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
skarbonke
2009 8 25 7:34
arkanoidas rašo: | dėl mokamos registracijos ir aš pritariu , kokiu 20 , 30 , 40 lt. sms .daug ką pakeistų . |
ir poto kaip koks asilas virtum savose sultyse
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Marijus *Bružila
2009 8 25 9:33
ish principo nesiregistruochiau saite, kur ,kad ir lita paprashytu registracijai.
nesamone visishka.
jauchiu vien arkanoidai liktu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Marijus *Bružila
2009 8 25 9:34
Danai, o ka neturite galimybes trejetu deti? jie stumia darbus i pelke ish kudros. gal tik reikia daugeliui ishnaudoti visas galimybes.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
seklys morka
2009 8 25 11:16
Marijus * rašo: | ish principo nesiregistruochiau saite, kur ,kad ir lita paprashytu registracijai.
nesamone visishka.
jauchiu vien arkanoidai liktu |
pritariu. pinigai yra blogis. jokios ironijos.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Danielius
2009 8 25 12:38
...na gal ir jus teisus,bet mano nuomone pakopa tarp pelkes ir kudros turi buti "grieztesne",as tikrai ne pries 3 trejatus,bet jau ilga laiku ziurint nuotraukas ar pelkeje ,ar kudroje ,jau nebezinai kur jos yra:),nes jos savo profesanalumu beveik vienodos ,as uz tai ,kad ju atranka is pelkes butu grieztesne.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Milda K.
2009 8 25 12:42
gal geriau pažiūrėkim, kokios nuotraukos dažniausiai topuose sėdi... galima ramia sąžine praeit ir sumėtyt trejetus. čia visai ne kūdros-pelkės problema (ir taip lankomumas pelkėje mažas, o teigiamų balsų reikia sąlyginai daug), o žmonių skonio reikalas. koks lankytojų skonis, tokios ir nuotraukos kūdroje.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
knyvfc
2009 8 25 13:05
aš pelkėj kūdrinių neužmatau, matyt man sekasi arba visos geresnės jau būna kategorijose. o va kategorijose visko, ir gėrio, ir blogio pamatau. ir man rodos bėda tame, kad visi, kurie gali dėti į kategorijas, į jas ir deda - gal bijodami pereiti pelkės natūralią atranką, gal pasikeldami ir nenorėdami būti vienam klane su prastesniais - ką čia gali žinoti. o dėl top'ų ir skonio - tai ir yra menas, kai neaišku, kas yra menas. negi dėl skonio pradėti reik diskusiją...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Milda K.
2009 8 25 13:16
žinai, dėl dėjimo į kūdrą pelkę tai bent iš savo pusės galiu atskleist paslaptį... (((: prieš pelkę nieko tikrai neturiu, ten seniau viską ir dėdavau, bet kūdron dedant didesnė fotkė "pratelpa" ir išsisaugo daugiau kokybės. komfortabilu, o į pelkę nukrist visad galima suspėt
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Deimantas
2009 8 25 13:57
Viskoks pažymių rašymas apskritai yra marazmas, primenantis "didžiąją" sovietinę švietimo sistemą, o kai meno srity prasideda vertinimai kažkokiais pažymiais, prasideda juokingos lenktynės, kvaila konkurencija ir kiti absurdiški dalykai, bet daug bendruomenių į juos labai mielai įsivelia kaip maži vaikai, amžinai kovojantys dėl pažymio, pagyrimo, ar šiaip galvelės paglostymo - kitaip, matomai, nėr pasitikėjimo savimi ir tiek...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Saulius
2009 8 25 14:45
Chebryce buvo tokiu sneku jau ...... atspausdinus nevienas kilometras gautusi , ir niekas nepasikeite, man atrodo jei turit konkreciu pasiulymu kaip pagerint svetaine tai ir rasykit o verkslenimai ir blevyzgos kokie anie .... nebeidomiai atsibode.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
seklys morka
2009 8 25 14:50
Deimantas rašo: | Viskoks pažymių rašymas apskritai yra marazmas, primenantis "didžiąją" sovietinę švietimo sistemą, o kai meno srity prasideda vertinimai kažkokiais pažymiais, prasideda juokingos lenktynės, kvaila konkurencija ir kiti absurdiški dalykai, bet daug bendruomenių į juos labai mielai įsivelia kaip maži vaikai, amžinai kovojantys dėl pažymio, pagyrimo, ar šiaip galvelės paglostymo - kitaip, matomai, nėr pasitikėjimo savimi ir tiek... |
irgi visiškai pritariu. tie pažymiai tai vaikų darželis
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Danielius
2009 8 25 15:18
Apie balsavimus visai net nenoreciau kalbeti,kiekvieno reikalas,kodel visada prie jo "ateiname"? Juk ne tame esme ! ...1litas prisijung. mokestis + laikas tam + PVM , jau atmestu tuos kuriems is vis nusispjauti i mena. Na cia mano nuomone:)...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|