|
|
|
|
| | |
|
2009 9 11 16:50
; )
Paskutinį kartą redagavo , 2009 9 13 20:24 . Redaguota 1 kartą
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
anuka
2009 9 15 16:59
liuks viskas, tik kažkiek erzina tas staigus rakurso kaitaliojimas. norėtųsi beveik nejausti, užsihipnotizuoti ir skristi
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Saulius
2009 9 17 9:55
anuka rašo: | liuks viskas, tik kažkiek erzina tas staigus rakurso kaitaliojimas. norėtųsi beveik nejausti, užsihipnotizuoti ir skristi |
tas ir man nepatiko labai jau mechaniskai juda kamera, na bet cia jau techniniai reikaliukai
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
anuka
2009 9 17 10:00
Fotoskrydis.lt rašo: | jei nebutu rakurso kaitaliojimo -manau erzintu kad rakursas nesikaitalioja. Turiu beje jau ir vilniaus video naktini. |
tai rakursas kad keičiasi tai labai gerai, bet tas staigus aukštyn-žemyn-kairėn-dešinėn erzina truputį... angliškas žodis, kaip norėtųsi matyti besikeičiančius vaizdus - fluently
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
anuka
2009 9 17 21:38
nu ne smooth 'sklandžiai', o ne 'švelniai' turėjau omenyje
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Kęstutis Fedirka
2009 9 19 7:33
temos naujos nekursiu. Turiu ir naktini Vilniu:
http://www.fotoskrydis.lt/video-galerija/naktinis-vilnius/
Man kameros staigus pasikreipimas suteikia galimybe pajusti tarsi nuleidai akis zemyn skrisdamas. Pabandykit isisvaizduoti jog skrisdami ziuredami tiesiai nuleidziate akis zemyn-gi zvilgsnis nebus letai slenkantis zemyn-akys dirbs kur kas greiciau. Bet aciu uz pastabas bet kokiu atvieju. padarysiu kada koki kitoki klipa kaip jus pageidaujate.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
anuka
2009 9 19 8:15
Fotoskrydi, daryk taip, kaip esi sumanęs, nepataikauk žiūrovui (ypač tokiam priekabai kaip aš)
gražus Vilnius naktį.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|