| | |
|
migž
2009 5 24 20:06
Taigi, gavau pasiūlymą nebrangiai įsigyti šitą aparačiuką.
Nežinau ar verta, bet čia kaip ir predančiai. Bet nesinori visiško šlamšto be perspektyvų.
Taigi, gal esat susidūrę su šiuo FUJI FX-S1000 ? Malonu būtų išgirst jūsų nuomonę.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2009 5 24 20:20
Viskas priklauso, kam tu ta daikta noresi naudoti. Aparatas kaip aparatas "savo klaseje", mano nuomone
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
andrius
2009 5 25 8:19
vertas jei tikrai pigiai radai (ne daugiau 600) nes foto neturi optinio stabilizavimo, o foto su dideliu zumu ir be optinio stabilizavimo visgi nėra labai gerai.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Hermis Preikštas
2009 5 25 8:54
Šitos serijos Fuji neblogi fotoaparatai, teko susidurti. Tačiau, jei jau aukoti kompaktiškumą, tai geriau rinktis veidrodinį, tai kur kas perspektyviau. Galima irgi nebrangiai rast.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
migž
2009 5 25 13:25
Hmm, aišku.
Taip, kaina jo būtų tikrai iki 600lt.
O veidrodinio...labai norėtųsi, tačiau pigesni variantai arba labai naudoti, arba išvis nėra. Norėtūsi naujesnio, bet pasiūla labai brangi kiek žiūriu. :/
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
andrius
2009 5 25 16:37
na manau jog geriau tada olympus e-420 naujas už 850
tik labai tingiu ieškoti nuorodos
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
migž
2009 5 25 16:57
skarbonke ♂ >> ačiū už pasiūlymą.
Andrius_Burokas >> pažiūrėjau, bet šitas brangokas, palyginus su pentaxu.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
migž
2009 5 26 14:00
ne neskambinau, o, ačiū už inf. žiūrėsiu. :/
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
ignius
2009 5 26 16:16
Aš turiu ši aparatą na ir galiu pasakyti puse velnio mokejau 555lt už naują bet turejau ivairiu problemų buvo 2 sykius užstrigęs teko vežt i servisą. o šiap nusipirkau pakraunamas baterijas. laiko ilgai. na ir siap dideliu nusiskundimu neturiu dbr puikiai veikia. na kaip už tokia kaina manau puikus aparatas bent man. Patinka man jis nors žinoma visada norisi geresnio bet kaip pradziai labai gerai.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
migž
2009 5 29 18:47
na vaa, aparatukas jau man prieš nosį. sumokėjau 520lt, naujas, tokia kaina, nes nuolaida. ; )
aciu visiem uz pagalbą, (clap)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
|
|