| | |
|
darius ma
2009 1 08 11:35
sveiki fotografuotojai
turiu pasiūlymą, kuris galbūt padės jums kompensuoti bent nedidelę dalį patiriamų išlaidų. Domina įvairios taip vadinamų mūsų "žvaigždžių" nuotraukos ir jos nebūtinai turi būti kažkokios skandalingos ar kompromituojančios. Kai blaškotės po miestą ieškodami gerų kadrų, gali būti, kad pastebėsite kokį nors žinomesnį žmogų vaikštinėjantį senamiestyje, geriantį kavą, o gal netgi ir su kokiu nors nepažįstamuoju Nepatingėkite kartą kitą papildomai spragtelėti ir duoti man žinią. Kaip sako mūsų kolegos iš JAV, Paparazzi taip pat yra AN ART FORM! Visada galima suderinti meną su komercija, nes vien menu ir ypač krizės metu sotus nebūsi. Konkrečiau atsakysiu privačiai.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
darius ma
2009 1 08 14:18
Gali būti. Bet ar ne šlykštu fotografuoti paslapčia paprastus praeivius ar bomžus gatvėje be jų leidimo ir dar publikuoti po to internete? Ir kuo tie nekalti žmonės skiriasi nuo garsesnių? Niekas neverčia lįsti per metrą nuo veido su kamera. O šioje nuotraukoje visi specialiai pozavo? http://fotokudra.lt/img.php?img=26876&nav=aut&page=
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Kristina Petrošių
2009 1 08 14:45
darius ma rašo: | Gali būti. Bet ar ne šlykštu fotografuoti paslapčia paprastus praeivius ar bomžus gatvėje be jų leidimo ir dar publikuoti po to internete? Ir kuo tie nekalti žmonės skiriasi nuo garsesnių? Niekas neverčia lįsti per metrą nuo veido su kamera. O šioje nuotraukoje visi specialiai pozavo? http://fotokudra.lt/img.php?img=26876&nav=aut&page= |
nesikišant į pačią diskusijos esmę.. po to, kai kaip argumentas pasitelkiama oponento konkreti nuotrauka, aš už jokius pinigus su Tamstos pagalba nekompensuočiau savo patiriamų išlaidų dalies
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
darius ma
2009 1 08 14:48
1. kalba eina apie viešas erdves, ne privačias, ne tualetus, pliažus ar persirengimo kambarius
2. daugeliu atveju tos pačios "garsenybės" nori, kad būtų fotografuojamos, nes tik taip išlaiko populiarumą. Pelnytas jis ar ne, čia jau kita diskusija
3. ar ne šlykštu, kai 90 % fotoreporterių ar "menininkų" fotografuoja vestuves ne dėl savo malonumo ar gerų kadrų, bet norėdami užsidirbti ir pragyventi?
4. stereotipai, žiūriu, vis dar rulezzz
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Kristina Petrošių
2009 1 08 14:51
darius ma rašo: | 1. kalba eina apie viešas erdves, ne privačias, ne tualetus, pliažus ar persirengimo kambarius
2. daugeliu atveju tos pačios "garsenybės" nori, kad būtų fotografuojamos, nes tik taip išlaiko populiarumą. Pelnytas jis ar ne, čia jau kita diskusija
3. ar ne šlykštu, kai 90 % fotoreporterių ar "menininkų" fotografuoja vestuves ne dėl savo malonumo ar gerų kadrų, bet norėdami užsidirbti ir pragyventi?
4. stereotipai, žiūriu, vis dar rulezzz |
man asmeniškai tai tiesiog Jūsų diskutavimo metodas nepriimtinas, kaip sakiau, absoliučiai nesikišant į diskusijos esmę..
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
darius ma
2009 1 08 14:58
ne Petruškai šis atsakymas buvo... o nuotrauka tik kaip pavyzdys. Galima buvo ir kurią nors kitą paimti, pvz. garsųjį SEB banko bomžą
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
valiooo
2009 1 08 15:55
Marius Mills rašo: | išsakysiu savo nuomonę. Šlykštu |
nesuprantu, o kas cia slykstaus?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Marius Mills
2009 1 08 16:06
tiek užsiėmimas, tiek mėginimas manipuliuoti žmonėmis pasitelkiant "kolegų iš JAV" (taip pat šlykščių) posakiais.
Nedramatizuokit mano pasisakymo, tiesiog pas kiekvieną žmogų savi "nuplaukimai" Taip pat ir pas mane
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Leonardas Rimkus
2009 1 08 16:09
Gal autorius galėtų pakomentuot kam jis naudos tokias nuotraukas? Man tarkim svarbu, kokiam kontekste bus naudojamos mano nuotraukos.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Marijus *Bružila
2009 1 08 16:10
tikiuosi kada tapti žymiu, tada pardavinesiu save ivairiose situacijose nusifotografaves
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ramūnas Blavaščiūnas
2009 1 08 16:22
Keista, gal daugeli klaidina pirmoje Dariaus zinuteje paminetas paparaciu pavadinimas. Ziurint i pasauline praktika, tai vieni kieciausiu fotozurnalistu. Jie ne tik turi tureti patikimus ir daug informacijos saltinius, bet puikiai susigaudyti situacijoje, numatyti ivykiu eiga, sugebeti diferencijuoti ivykiu svarba. Be abejo LT nera tokiu garsenybiu ir spauda budama politizuota, paprastai krauna i kelnes ir nededa tokiu nuotrauku, nes supyke garsenybes gali nusipirkti ta spaudos kompanija ir isduoti vilko bilieta.
Keista ir pati diskusija. Zmogus siulo pinigus uz tai ka daugelis daro ir taip ... ir cia isdygsta ambicijos ... gal is to, kad zmogenas pasamoneje suvokia, kad kiausiai per skysti tai padaryti, kad jis nesigaudo nei kas yra kas, nei kas yra svarbu ar idomu, bet gali pabumbeti....
Nereikia pinigu .... neimk, bet kam burnot.....
Paskutinį kartą redagavo Ramūnas Blavaščiūnas, 2009 1 08 16:30 . Redaguota 1 kartą
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ramūnas Blavaščiūnas
2009 1 08 16:23
Marijus * rašo: | tikiuosi kada tapti žymiu, tada pardavinesiu save ivairiose situacijose nusifotografaves |
tavo sapnas su vokieciais gali buti pranasingas - tapsi zymus.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Puslapiai: 1 2 3
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|