|
|
| | |
|
eire
2008 10 08 21:58
jo jo... cia rimtas klausimas...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Fotokleckas Fotografija
2008 10 08 22:07
kad jei pavyks laimet tai arba bilieta i kasmetini Lietuvos fotomenininkų sąjungos organizuojama Nidos seminara arba alpha 200.. nezinau ka galeciau padalyt..
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
Ernesta Vala
2008 10 10 3:27
turi tikrai zaviu nuotrauku ir man keistoka kad gal kudroj jos nepakankamai ivertintos, taciau nemanai kad toks prasymas nekompetetingas. galetum ir korektiskiau pranesti apie dalyvavima:P
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Dangus
2008 10 10 9:21
o jei dalyvauja kokie 10 zmoniu is kudros... kaip pasirinkt? . siaip suprantu troskima laimet. taciau pirma reakcija tokio reklamavimosi buvo neigiama. foto visai neblogos .
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
2008 10 10 23:50
ti gi cia vadinas nesazininga konkurencija, ar ne ? vakar is pat ryto gavau toki pat prasyma prabalsuot, tik uz negrazia foto
na, pareiga atlikau, prabalsuota. Bet siaip tai ir man, isties, sukele nemalonu jausma toks prasymas _________________ JIEMS REIKIA TAVO PAGALBOS
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Edita
2008 10 11 11:21
Foto tikrai neblogos. Bet nebalsuosiu. Kam dalyvauti konkurse, jei tokiu būdu renki balus? Tik dėl prizo??? Jei darbai verti - ir taip laimėsi. Jei ne - tegul laimi vertas to:)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Rolandas Butkevičius
2008 10 11 17:37
Geeeeeras.. nelauktas toks prašymas.. Super naivumas žmogaus.. Nu super, negaliu, kaip juokas ima.. Žiek, turiu geresnį pasiūlymą.. Davai visi už mano fotkes balsuokit.. tai kelias minutes tetruks.. nieko nelaimėsiu, bet linksma bus visiem.. oi liuks nuotaiką savaitgaliui pakėlė..
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
j_l
2008 10 11 18:02
O tu karjeros politikoj nenori daryti? Galėtum agituoti, prekiauti ...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
2008 10 11 22:51
) man sian parase kitas zmogus, dalyvaujantis tam paciam konkurse. Prase prabalsuot )) vaiku darzelis tiesiog
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Danielius
2008 10 12 16:38
...sansa manau reikia visada isnaudoti,jei tylesi ,saves neparodysi, tikrai gali ilgai taves nepastebeti:),,,gal tik prasyma reikejo kitaip suformuluoti,butu maziau tokiu grieztu komentaru::)),,,grazios foto,ypac pirmos dvi !
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|