| | |
|
Danielius
2008 10 07 23:05
...gal kas zino kada ir kodel nuimami medaliai,ar cia kokia naujiena fotokudroje?,,,duodami ,nuimami,na tegu,bet zinoti butu butu smalsu::))
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Danielius
2008 10 08 10:44
..Aisku,aciu,jau seniai buvau tas taisykles skaites.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
skarbonke
2008 10 08 12:16
hideo rašo: | kas čia per medaliai? :/ |
įtarimas kad buvo turėti omeny raudoni pagaliukai
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
|
|
| | |
|
Patieška
2008 10 10 16:41
tai su apdovanotais gi įdomiau kalbėt, nu. Matai, kad žmogus turi medalį. Reiškia nusipelnė. Reiškia įdomus
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
skarbonke
2009 1 18 0:22
Renata Raišutytė rašo: | Koki fotoaparata geriausia pirkti uz ~300.00lt ? |
nu jei skaitmeninį už 300 lt tai belekokį fotografuojantį, skirtumo nepajausi, gali drąsiai griebt tą kuris prie bliuskos labiau tinka, čia rimtai.
o jei juostinį - tai jau reik ekspertų patarimų - čia jau yr iš ko rinktis.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ramus
2009 1 18 13:49
niekad neturejau nei medalio nei pagalio )) nors pagal taisykles turejau gaut taisykles ne man )))))))))))
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Gintaras Vitulskis
2009 1 20 13:44
Ramus rašo: | niekad neturejau nei medalio nei pagalio )) nors pagal taisykles turejau gaut taisykles ne man ))))))))))) |
Neužsigauk, nesakau, kad nesi vertas to pagaliuko, bet specialiai peržiūrėjau tavąsias foto ir radau tik dvi teigiamai įvertintas, o pagal taisykles turi būti trys tokios foto. O jei 2 nariai įvertina foto trejetu, o kiti du - 4,5, tai sumariai nesigauna teigiamas įvertinimas:) Sėkmės, tik man pačiam pasidarė smalsu:)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ramus
2009 1 20 15:55
tai cia pagal naujas taisykles ! o mano foto vertinimas vyko prie senu taisykliu ! ten tiek daug teigiamu darbu nereikejo kiek pamenu uzteko 24 tasku...
tai vat...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|