| | |
|
2008 7 31 9:59
sveiki, gal galite patarti, kuri fotoparata pasirinkti? stai mano variantai:
1) Nikon D80
2) Canon EOS 400D
3) Canon 40D
is anksto dekoju
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Giedrius G
2008 7 31 10:48
geriausia, mano galva, išsirinkti objektyvus, kuriuos norėsi turėt (nebūtinai iš karto) ir pagal jų kainą nuspręst religiją mano labai subjektyvia nuomone skirtumas tarp skirtingo ūgio aparatų labiausiai pasijaučia spausdinant. spaudžiant ir dedant į internetą skirtumas mažėja "drūčiai". net nespaudžiant, tikrai nevisi turi gerai rodančius ir dar padoriai sukalibruotus monikus pagal tai ir gali nuspręst nors visai gali būt, kad šitą mano nuomonę tuoj nušvilps
bet kai žiūrėjau ant laptopo, tai skirtumas tarp EOS 350D ir 40D buvo toks nežymus, kad nežinodamas, nepasakyčiau, kad aparatai skirtingi. bet grįžęs namo peržiūrėjau ant gero moniko ir skirtumas didelis
manau atsakiau į klausimą, kad pasirinkimas priklauso nuo to, kur ir kaip naudosi nuotraukas. (na taip, visada maloniau rankose laikyti brangesnį aparatą ;])
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
hideo
2008 7 31 11:06
pati pigiausia - 400d ir fotografijos kursus fotomokykla.lt
rezultatai bus gerensi nei visu triju isvardintu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Simonas Valatka
2008 7 31 11:42
hideo rašo: | pati pigiausia - 400d ir fotografijos kursus fotomokykla.lt
rezultatai bus gerensi nei visu triju isvardintu |
tik reiketu pridurti, kad 400D standartinis kitinis objektyvas yra labai prastas, tad reiketu imti tik body (450D - naujesnis modelis) ir dasipirkti geresni objektyva.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Simonas Valatka
2008 7 31 13:42
diskusija butu prasmingesnė jei Justina trumpai aprasytu savo patirti fotografuojant su veidrodiniais aparatais ir imestu kelias jos nuomone geriausias nuotraukas i "kiti darbai". Kol kas ten tuscia.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
2008 7 31 14:37
Na matot as visai neseniai pradejau dometis fotografija ir tikrai neesu profesionali fotografe, tiesa pasakius dar rankose neturejau veidrodinio fotoaparato. Bet siuo metu esu pasiryzusi ismokti visas fotografijos subtylibes ir daryti geros kokybes menines foto.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
Jelena I.
2008 7 31 21:27
sprendziant is aprasytos patirties ir poreikio, pritarciau hideo pasiulymui. manau taip lesos butu panaudotos naudingiausiai/optimaliausiai. nes fotoaparatas dar ne viskas, neretai svarbiau yra stikliukai, o meistro gebejimai ir kurybingumas dar svarbesni.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
|
|
|