| | |
|
ms
2008 1 13 13:57
sia nakti apvoge mano buta ir pavoge fotokrepsi su:
canon 30D su batery packu,
EF 24-70 2.8,
EF 70-200 2.8,
blicas EX 550,
visa kruva sandisk ir lexar korteliu po 1GB,
pakrovejus, akumuliaturius ir videokameriukste SONY.
Visi daiktai turi savo specifinius pozymius, tad jei kas ka nors isgirsit - duokit zinia visa para 867639605
aciu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Ramūnas Blavaščiūnas
2008 1 13 15:14
Siaubas. Saudyt tuos .. (net nezinau kaip pavadinti).
Dirbti tingi tai kitu uzdirbta vagia. Bliat...
Uzuojauta. Abejoju ar jie kur nors soktels fotografineje visuomeneje...., bet jei kas pasiulys, turesim omeny....
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
Girmantas Bučas
2008 1 13 16:40
jei turi serijos numerius dar kur uzsirases, tai butinai paskelbk LT pardavimo puslapiuose ir uzsienio
o tokius vagis reikia grieztai baust
Marius Sargevičius rašo: | sia nakti apvoge mano buta ir pavoge fotokrepsi su:
canon 30D su batery packu,
EF 24-70 2.8,
EF 70-200 2.8,
blicas EX 550,
visa kruva sandisk ir lexar korteliu po 1GB,
pakrovejus, akumuliaturius ir videokameriukste SONY.
Visi daiktai turi savo specifinius pozymius, tad jei kas ka nors isgirsit - duokit zinia visa para 867639605
aciu |
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Inga Jankauskaitė
2008 1 13 16:45
Siaubas, nelaime. Uzjauciu... Broliui kazkada is bendrabucio veidrodini su optikom buvo pavoge...ne tokio lygio, bet vistiek buvo ziauriai skaudu, o cia... vaje.. (( saviskius reiks slepti, net namie nesaugu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
liutas
2008 1 13 19:03
NEKAS...NEKAS KAD JIEMS RANKOS NUDŽIŪTU....
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Dangus
2008 1 13 19:27
abracadabra rašo: | Dangus rašo: | nemanau kad db pardavines. palauks ir tada. uzjauciu. tikrai ziauru
http://www.skelbiu.lt/3123002.html
pasieskok. bent tris dalykus is tavo isvardintu jau parduoda. | abejoju ar čia tas atvejis.. |
ir as abejoju. o bet taciau
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
gedpal
2008 1 13 19:30
Pranesk gal ir sergitai jeigu turi is serijinius Nr. Jie kaip ir kaupia siek tiek.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
hideo
2008 1 14 12:22
Dangus rašo: | nemanau kad db pardavines. palauks ir tada. uzjauciu. tikrai ziauru
http://www.skelbiu.lt/3123002.html
pasieskok. bent tris dalykus is tavo isvardintu jau parduoda. |
o tada ir mane itart galit - as saviski irgi jau koki menesi pardavineju... sitas skelbimas jau gana senai kabo - daznai permetu skelbimus, kad neatitrukt nuo rinkos. nors ka gali zinot, is kur jis viska traukia..
O jei rimtai - tai uzuojauta temos autoriui. Tokius ilgapirscius daug nemastant ant kuolo maut reiktu.. arba kaip pas arabus - rankas nukapot. Ypac kai paskaitai tokius liudnus pranesimus, bet va tokius straipsnius is delfio:
http://www.delfi.lt/news/daily/crime/article.php?id=15601538
tai LABAI nejauku pasidaro
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Marius Axas
2008 1 14 13:09
Užuojata...
Bei domintu, kokiu budu vagys ilindo į butą? Čia dėl prevencijos...
Šiaip geras dalykas yra draudimas tokiais atvejais, bet apie ji galvojama kai jau būna postfactum...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
cruxman
2008 1 14 13:51
Esu domėjęsis fototechnikos ir kitokios aparatūros draudimu AB Lietuvos Draudimas ir galiu pasakyti, kad net didžiausi blatai nepadeda jų apdrausti. Taigi, kol kas tokios technikos saugumas - kiekvieno asmeninis reikalas. O į vagių pasaulį aš žiūriu nepopuliariai, bet filosofiškai: toks jų darbas. Vieni durni nusipirkt ir padėt kur nereikia, kiti - gudrūs visa tai pasiimt, rizikuodami būt sučiupti. Skauda, bet tokia yra tiesa.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2 3
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|