|
|
|
|
| | |
|
mažasis buda
2008 6 02 20:04
neabejoju kad zinote tai,ir klausiu,galkas esate bande ir turite kuo pasidalinti?
mane domina,kokiu budu padaryti juosteles persukima,kaip zinoti kiek sukti jei jis rankinis...?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Vytautas Trasikis
2008 6 02 22:18
Jostelės persukimas: Tai parasciausiai koks geležiukas ar medinio segtuko puselė...
Mano persukimas taip atrodo:
Radau namuose geležioką, truputy su replėmis ilenkiau kad tvirtai laikytusi ir viskas.
O del persukimo, tai galima pasiskaiciuoti, pasiimk juostele kokia bloga ar su kadru ir ziurėk kada kadras pereina ir kiek pasukai... Beto, Cia gausis nelabai tiksliai, nes kai juosteles prisisuks jos padaugės ir truputy daugiau prasisuks... Na aš tai paskaiciaves kas 1,5 karto apsuku perskukimo svirtelę. Beto galima pasidaryti "Klapsiuką" kuris skaciuotu juostelės tarpelius ir tada jau reiktų apie 12 - 13 kartu sukti... Kaip pasidaryti klapsiuka galima rasti čia: http://www.diyphotography.net/techniques/35mm-sprocket-counter-clicker
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Marijus *Bružila
2008 6 03 10:31
jau metus naudoju ish degtuku dezhutes daryta. esu kitokius bandes,shis mieliausias,kompaktishkumu,patogumu,o svarbiausia labai platu kampa apzhioja,kas labai grazhu to tipo fotografijai.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
|
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą