|
| | |
|
abracadabra
2011 9 20 9:36
aurimai, per ta laika kiek cia PRIRASEI, jau tris fotovadovelius PERSKAITES butum
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
mano foto
2011 9 20 12:31
abracadabra rašo: | aurimai, per ta laika kiek cia PRIRASEI, jau tris fotovadovelius PERSKAITES butum |
kaip nuzombintas mintis skleidi - tai ir skaityk tuos vadovėlius - gyvenimo aktualijas ir be tavęs viešinsim, taip ir užmozolinami bet kokie mėginimai išgryninti problemas ir jų priežastis.
einam su manim pašokti ...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
abracadabra
2011 9 20 22:14
mano foto rašo: | abracadabra rašo: | aurimai, per ta laika kiek cia PRIRASEI, jau tris fotovadovelius PERSKAITES butum |
kaip nuzombintas mintis skleidi - tai ir skaityk tuos vadovėlius - gyvenimo aktualijas ir be tavęs viešinsim, taip ir užmozolinami bet kokie mėginimai išgryninti problemas ir jų priežastis.
einam su manim pašokti ... |
kokius chemikalus pusryciam valgote, panulis?
P.S. Atrases pasidomejau kas cia sneka, paziurejau kas publikuota. Eik ir tu vadovelius pasiskaityt. Pirmos klases pirmam puslapy yra tai, uz ka dar musmire ka tik uzmeciau
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ramūnas Blavaščiūnas
2011 9 21 4:01
abracadabra rašo: | mano foto rašo: | abracadabra rašo: | aurimai, per ta laika kiek cia PRIRASEI, jau tris fotovadovelius PERSKAITES butum |
einam su manim pašokti ... |
kokius chemikalus pusryciam valgote, panulis?
P.S. Atrases pasidomejau kas cia sneka, paziurejau kas publikuota. Eik ir tu vadovelius pasiskaityt. Pirmos klases pirmam puslapy yra tai, uz ka dar musmire ka tik uzmeciau |
Spėju "mano foto" tai bus Antanas sugrįžęs arba jo palatos kolega prisijungė....
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
abracadabra
2011 9 21 10:33
Ramūnas Blavaščiūnas rašo: |
Spėju "mano foto" tai bus Antanas sugrįžęs arba jo palatos kolega prisijungė.... |
Nedzinskas fotkint pradejo?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
mano foto
2011 9 21 15:44
Ramuniukai ko taip slabnai pasijautei ? ir vaidentis tau pradėjo. žinai matyt ką berašas, bet ar Mindaugėlis paskaito tą rašliavą?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ramūnas Blavaščiūnas
2011 9 21 16:23
mano foto rašo: | Ramuniukai ko taip slabnai pasijautei ? ir vaidentis tau pradėjo. žinai matyt ką berašas, bet ar Mindaugėlis paskaito tą rašliavą ? |
Čia tik tamstos liguisti paistalai, kad aš pasijutau slabnai ir kad vaidentis man pradėjo. Linkime pasveikti "mano foto".
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
mano foto
2011 9 21 21:26
Ramūnėli, kad ištrynei savo klastotę nieko nepakeisi - ji jau įseivinta. Teks atsakyti. Ir tau ir tiems kitiems . Šį kartą peržengei ribą.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ramūnas Blavaščiūnas
2011 9 21 21:49
Ka čia paisai, ligoni? Tuoj tau pačiam reiks atsakyti už kaltinimus ir nepdės net tai, kad esi nepakaltinamas.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
|
| | |
|
D.R
2014 1 03 19:07
Man visai idomu butu gauti komentara uz ka ta musmere? Ir manau net tik man butu idomu tai.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|