|
|
|
|
| | |
|
Evaldas Činga
2009 8 19 17:24
Kolegos ale kaip visada iš visko jūs susukat belia ką, na paimat ateinat ir parodot visiems kaip ir ką reikia daryt, vietoj to kad viską šūdais išvadinę.
Taip, na pirmo konkurso nuotraukos klaikios, tai padarom geriau, galų gale tai smagi pramoga, aš šeštadienį per pusantros valandos visai smagiai padirbėjau. Kai bus daugiau žmonių iš kūdros gal atsiras ir atskira grupė/pogrupis. Manau reikia džiaugtis inciatyva ir savo perdėtas arogancijas pasilikti sau. Taika
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
vamzdynas
2009 8 19 17:49
Evaldas Činga rašo: | Kolegos ale kaip visada iš visko jūs susukat belia ką, na paimat ateinat ir parodot visiems kaip ir ką reikia daryt, vietoj to kad viską šūdais išvadinę.
Taip, na pirmo konkurso nuotraukos klaikios, tai padarom geriau, galų gale tai smagi pramoga, aš šeštadienį per pusantros valandos visai smagiai padirbėjau. Kai bus daugiau žmonių iš kūdros gal atsiras ir atskira grupė/pogrupis. Manau reikia džiaugtis inciatyva ir savo perdėtas arogancijas pasilikti sau. Taika |
Is pat pradziu man nepatiko reklamine potekste.
Kalbant apie iniaciatyva tai yra posakis "dura s iniciatyvoj". Man cia nesa i tai. Rezultatai viska pasako.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Evaldas Činga
2009 8 19 18:02
Tai tik pasikartosiu, padarykim geriau, ar kas trugdo?
Noredamas rasti prie ko prisikabinti visada surasi.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
vamzdynas
2009 8 19 19:40
Evaldas Činga rašo: | Tai tik pasikartosiu, padarykim geriau, ar kas trugdo?
Noredamas rasti prie ko prisikabinti visada surasi. |
Daryk.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2009 8 20 1:37
Evaldas Činga rašo: | Tai tik pasikartosiu, padarykim geriau, ar kas trugdo?
Evaldai, tiesiog issakeme nuomone... Taika
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Evaldas Činga
2009 8 20 7:58
Adomas Svirskas rašo: | Evaldas Činga rašo: | Tai tik pasikartosiu, padarykim geriau, ar kas trugdo?
Evaldai, tiesiog issakeme nuomone... Taika |
Taika taika, aš irgi išsakiau, man ta pramoga patiko, kadangi stengiuosi dirbti kuo daugiau, naudojuosi kiekviena proga ir tiek
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Puslapiai: 1 2 3
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|