|
|
|
|
| | |
|
Tricky kid
2007 12 17 13:19
skaiciau kazkada review ir ten lygino canon 100 su situo tamronu 90. Skirtumas yra didziausias tarp kainu tik
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
hideo
2007 12 17 22:25
Aurimas Šapolas rašo: | skaiciau kazkada review ir ten lygino canon 100 su situo tamronu 90. Skirtumas yra didziausias tarp kainu tik |
na, ne visai, man pas tamrona tokie minusai:
- ne USM fokusas - lėtesnis
- nėra "full time manual" fokusavimo - kai fokusuojant ant auto galima koreguot fokusa su manual
- slankioja primyn ir atgal priekinis elementas - tiek dulkiu daugiau i vidu pateks, tiek maišys fotografuojant makro rėžimu
- kaip ir kituose "3-rd party" objektyvuose egzistuoja loterijos elementas - papuls aštri kopija ar ne?
tamrono pliusai būtuų mažesnė kaina ir komplekte pridedama(?) blenda (nors tai irgi į kainą susiveda)
štai nuoroda kur lyginami visi trys - canon, tamron ir sigma:
http://the-digital-picture.com/Reviews/Tamron-90mm-f-2.8-Di-Macro-Lens-Review.aspx
bent jau man canono aštrumas ir kontrastas mieliausi
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
hideo
2007 12 17 22:33
Turėjau abu, nesenai pardaviau
28-135 universalesnis, stabilizatorius liuks dalykas, puikus objektyvas tampytis kai nėra laiko kaitaliojimui arba noro tampytis visą kuprine
be blendos kenčia nuo zuikių/kontrasto praradimo, AF šiek tiek medžioja tamsoje, ant DSRL patalpoj kartias truksta plataus kampo (nors tilpdavau)
tamsus ilgąjame gale, tamsėt pradeda gana anksti (man rodos nuo 70mm)
24-85 - turėjau iš "limited" serijos (pikos spalvos korpusu), leistos kažkokia tai proga, tai gal ne visai toks pat kaip dabartiniai. AF lėtesnis nei 28-135, bet mažiau medžioja. Šiek tiek aštresnis, ypač su atvira skyle. Lengvesnis ir kompaktiškesnis - ant 20d netgi buvo per mažas. Ant skaitmeninio visai nieko
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|