studentas2011 6 14 11:27 A kam y kas nepatyka ka many atjunge. Radau fotke apie tremtynius y norejau kitiems parodyti a kažkas nieka nepasakydams y neperspedams man ta sutrukde. Akas žyna kodel tayp yra.
studentas2011 6 15 15:25 kafkis, net , jei aš y bučeu tuoke ydejes - turetu pasakity mana kalte a svetymu pas many nera yra tyk šeimos mana babas ymana tetes
neta pričyna matau
Jeigu ne paties spausts kadrs, tai ir prabrokavo. Arba del kitos priezasties kokios tai
nu ka dėl viena kadra tay da y gynmes nebuvau abet tay yra šeimos fotka y pretenzyju nieks netur teises man asakyt nes ykompa ašay ydejau y paty fotka albome gul ne ta bus pričyna tyk kode jos man nesaka tas yra negražey y grieks kažy kam aman pasake kas tas Myndaugs jys man liepe nieka nekomentuoty mat kad ans yš dydesne miesta tay nesyskaita
studentas2011 6 16 18:51 nu kayp mokam teyp y rašam. Atas katras atjunge ne tiek nemuok buo nepaaiškyna del kuokes priežastes ta padare. O tas yr blogeu nei mana rašyms. Didelys pasyputyms ta kas atjunge jaučęs svarbesnys už pagarba žmogui y kaip mana baba saka ka mokykla baiges (netayp kaip aš) jau tur išmanyt apie garbynga žiurejyma y kyta žmuogu . tai gal tas kayp y aš nebaiges 8klases
beny-benasio2011 6 19 12:52 o tu pasvylpauki bernioke,
ant suvalkyjos lygumu...
tik tu ir vejas sitaip mokat,
pasvyyylpaut ant lauku.......
pararrraram...pa.param...
studentas2011 6 20 9:10 Praeje savaite laika a vads tyče roda sava ignora. Ans nemata juoke reikala pasakit vešai kodel y kaip aš pažeidžeu jo instrukcijas . Gana tičiotis y panekint kytus dalivius. Akad matas ans ta nesuprant yra kiti anam privalomas taisikles. Ačiū vienam žmogui mane papruotyna rašyt y ADA dėl mana vartuotoja teisiu pažeidyma. Tuokie teisiu uždraudymai galymi tyk sava kuchney su sava motera. a če yra viešas reikals. Y Myndaugs galu gale tur laikytys Lietuvas istatimu. Ane tyčiotys iš anam nepatynkančiu.
fotoKūdra2011 7 04 15:04 Vartotojas buvo atjungtas už taisyklių pažeidimus: svetimų nuotraukų talpinimą ir dėl įžeidžiančių komentarų kitiems svetainės vartotojams.