|
|
|
|
|
| | |
|
RIMGA
2010 4 29 20:44
Teisingai ar neteisingai, nesigincysim labai
Yra kurie patyre, susidure ir pramoke tei zino kas ir kaip...? Ir jooo.. manau jie sakys, kad is jo tik dangtelis (nors manau su dangteliu nelabai ka tenufotkinsi ),
kas tik pradeda tuo visu reikalu dometis ir pan... (ir as vienas is ju buvau ir dar esu, tei kaskaip ziurejau i naujus daigtus ir juos pirkausi, nors pradziai manau reiktu po visokius tokiu forumus palandzioti ir pasidometi kas kaip ir uz kiek ) manau labai neblogas daigtas uz gan gera kaina, nes kai vienu metu riekai viska suspirkti tai sumele gan didoka iseina , beto jis universalus ir i keliones patogu vestis ir visa kita...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
2010 4 29 20:52
na garantija kaip ir tuoj pasibaigs, bet cia ne esme as jo nelabai naudojau, net maziau padariau nei tu kadru todel mano maziau naudotas:))
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
RIMGA
2010 4 29 21:00
na del kadru cia jau kaip tenbuve pa smane kaip is lentynos paimtas apsoliuciai su viskuo ir garantijos dar beveik cieli 9 men. nu bet dzin, kaip sakoma tegu pirkejas renkasi nors pastebejau, kad kaskaip nelabai renkasi
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
2010 4 30 7:30
jo reiks daryti akcija atrakcija:) iki garantijos pabaigos du menesiai pas mane, bet vis tiek as jo nenaudojau...na tau ir nelabai sekasi ziuriu:))
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
2010 4 30 16:08
na as jau pardaviau:DD
» Atsakyti