|
|
|
|
| | |
|
Marius Axas
2010 1 11 9:35
Šiaip martynai ne vien nuotraukos dydyje yra puikus vidutinis formatas...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
martynas a.
2010 1 11 9:43
Zinau Mariau. nezinau ar ta zino abrakadabra, del to ir pasiteiravau. Gal jis visa vaikyste nakvojo sandeliuke prie didintuvo su 35mm, tada zinoma, mano svarstymai beverciai:) bet jei kalba tik apie juosta vs. skaitmena, tai...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
abrakadabra
2010 1 11 10:27
martynas a. rašo: | Zinau Mariau. nezinau ar ta zino abrakadabra, del to ir pasiteiravau. Gal jis visa vaikyste nakvojo sandeliuke prie didintuvo su 35mm, tada zinoma, mano svarstymai beverciai:) bet jei kalba tik apie juosta vs. skaitmena, tai... |
Man patinka pats nuotraukų formatas. Taip ruošiuosi spausdinti gan dideles nuotraukas. Daugiau detalių, daugiau tonų, didesne detalizacija. Minusų irgi turi, bet jie nėra tokie, kad apsigalvočiau:-)
Ačiū Petruška. Apie muitus žinau, todėl renkuosi .de arba .co.uk:-)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Kristina Petrošių
2010 1 11 10:36
abrakadabra rašo: | martynas a. rašo: | Zinau Mariau. nezinau ar ta zino abrakadabra, del to ir pasiteiravau. Gal jis visa vaikyste nakvojo sandeliuke prie didintuvo su 35mm, tada zinoma, mano svarstymai beverciai:) bet jei kalba tik apie juosta vs. skaitmena, tai... |
Man patinka pats nuotraukų formatas. Taip ruošiuosi spausdinti gan dideles nuotraukas. Daugiau detalių, daugiau tonų, didesne detalizacija. Minusų irgi turi, bet jie nėra tokie, kad apsigalvočiau:-)
Ačiū Petruška. Apie muitus žinau, todėl renkuosi .de arba .co.uk:-) |
tikiuosi, kad rasi Europoje, nes man nepavyko Europoje mamiya tik body pardavinėja kur ne kur, o objektyvus tektų atskirai pirktis iš tų pačių JAV, komplekto kaina smarkiai padidėja.
Paskutinį kartą redagavo Kristina Petrošių, 2010 1 11 11:09 . Redaguota 1 kartą
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
martynas a.
2010 1 11 11:03
jei ka rasi imesk cia, pakomentuosim. jei domiesi c330 - esu jau tris nupirkes ebay, viena is ju... nauja 330s:) pastarasis buvo is Vokietijos, kiti du is JAV. ir siaip, jei nuotraukos ebay listinge kokybiskos - galima gan nemazai pasakyt apie kameros istorija. plius objektyvu kartos skiriasi, optiskai senieji nedaug tenusileidzia naujiem, bet ju shutteriai neretai buna pavarge
cia truputi istorijos ir tech.informacijos, jei idomu.
http://www.btinternet.com/~G.A.Patterson/mfaq/m_faq-contents.html
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
ArtūrasB.
2010 1 18 13:10
Siūlyčiau apie Rolleicord V pagalvoti. Pats už ~250USD eBay'uje pirkau, plius parsiuntimas, muitas, PVM ir , žinoma, CLA (Clean Lubricate Adjust) pas Mečkauską (www.fototaisykla.lt). Aparatas tikrai vokiškos kokybės, viskas apgalvota, patikima. Nesigailiu įsigijęs.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
abrakadabra
2010 1 19 12:47
Apsistojau ties Mamiya C330's. Ačiū visiems už patarimus.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
MP
2010 1 19 15:20
geras pasirinkimas, turiu ta daikta ir kelis objektyvus prie jo. labai mielas, optika tikrai gera.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|