| | |
|
Raktas
2009 7 07 10:56
Sveiki visi, norėčiau išgirsti jūsų nuomonę, gal kas susidūrė su šiuo lomo? Kiek žinau ji naudoja 120 tipo juosta, klausimas ar lengva tokių gaut šiuo metu? dėkuj kadas pasidalins žiniomis
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Dangus
2009 7 07 11:41
pazinojau Diana... grazi buvo moteris.
oj cia apie fotikus sori .
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Raktas
2009 7 07 11:45
Aš taip pat pažinojau, tik nelabai graži buvo
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Dangus
2009 7 07 11:50
Arunai kazka bendra reiskias visvien radom . tuoj po pietu susirinks visokie foto pizhonai gurmanai ar rykliai ir papasakos ir apie ta F*****g Diana .
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Raktas
2009 7 07 11:54
man ne tiek įdomu ką mano apie patį fotoaparatą, kiek žino ar sunku gauti 120 tipo spalvotas juosteles jai, nes mastau ar man jos reikia
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
hideo
2009 7 07 12:17
juosteliu gaut ner labai sunku, jei tik susitaikysi su mintim, kad vietoj 36kardu uz tuos pacius litus (beveik) perki 12a
didesne beda, kad ne visur tas juosteles isssiryskinsi (jei gerai - tai praktiskai tik vienoj vietoj) o taip pat beigi nusiskanuosi - arba brangiai fotolabe, arba prie dianos reiks pirktis ir skaneri placias juostas kramtanti
o antibeda ta, kad 120 juostas lengiau skanuotis (nes kadro plotas didesnis) bet su lomo tai cia ne privalumas turbut
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Raktas
2009 7 07 12:30
Dėkluj girdėjau dažniau estii j/b plačuajuostės, kaip ilford , tai neapsimoka turėt plačia juostį lomo , ribotumas užsideda dar su tais 12 kadrų išeina
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
vi.
2009 7 07 12:34
dianą galima padaryti ir kaip neplačiajuostę, tada yra keturi nuotraukų formatai, reikia tik backą nusipirkti, ir tada turėsi ir platų, kada prireiks, ir neplatų, paprastai.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Raktas
2009 7 07 12:39
aha kažkokiam blog'ę radęs buvau kaip kažkas perdarė, bet ne mano rankom tai atrodo padaryt deja..
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Raktas
2009 7 07 13:14
Pala o vi, tu susidūrus su tais back'u keitimu?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Raktas
2009 7 07 22:24
Kaip galėjau tokį žinių lobyną užmiršti ) dėkuj
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
vi.
2009 7 08 17:55
na aš turiu dianą, tai susidūrus. nusipirkau, plačia dar nefotkinau.
šiaip siūlau palaikyti dianą rankose prieš perkant - man nėra labai patogus, bet tu pats pabandyk. nepatinka pats fotografavimo mygtukas - svertelė.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|
|