Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> fotoTurgelis
 

ATSARGIAI!!! Vel pasirodo pigus aferistiski skelbimai!!!

      Puslapiai:   1   2

Pranešimas ra777    2012 2 09 22:17      

gal "stūmė" jau kažkam:))

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas geriuArbata    2012 2 10 10:02      

ra777 rašo:
O jei proto nėr- tai ir pinigus pervedinėt nieks netrukdo:)


Pagal Jus pardavėjas privalo siusti prekę prieš gaudamas pinigus? Tuomet pasak Jus jis irgi yra beprotis Smile Kaip gi tada susitarti? Būtų įdomu stebėti kaip tariasi 2 tokie bepročiai Smile))
Nesupraskit manęs klaidingai, aš esu ne pardavėjas o pirkėjas, bet vistiek aš už tai kad pinigai būtų siunčiami į priekį. Nejaugi Jus manot kad rimtas žmogus (pardavėjas ar tuo labiau fotografas, norintis pasikeisti foto techniką) už kažkokius kelis šimtus ar tukstančius litu kompromituos savo reputaciją?


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Deimantas    2012 2 10 12:40      

Jeigu kaina dešimtys, na, gal dar koks vienas kitas šimtas - gal ir galima rizikuoti ir pinigus siųsti pasitikint, jog atsiųs prekę. Bet jeigu kalba eina apie kelis šimtus ar tūkstančius, tai labai rizikuoja tie, kurie pasitiki. Lietuva nėra didelė ir visada galima susitarti ir nuvažiuoti pasiimti prekę.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas laura    2012 2 10 15:01      

tsargiai kreipdamiesi i pardaveja pasivadinusi "Vaido technika". Pardavejas yra sukcius. Jei kas jau iklimpo kaip ir as, galiu padeti upildyti pareiskima teismui

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas ra777    2012 2 11 8:25      

tai jis matau šiame forume skelbiassi

» Atsakyti   » Cituoti    
    Puslapiai:   1   2

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą