Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Fotografija
 

Užupio Meno Inkubatorius ieško savanorių fotografų

     

Pranešimas Darius Jurevičius    2010 6 14 12:25      

Užupio Meno Inkubatorius ieško bent dviejų savanorių fotografų susitikimams su Eurocities 2010 miestu konferencijos dalyviais dokumentuoti.

Numatoma programa:

Birzelio 17d.
14-15val. UMI kieme.
Susitikimas su Eurocities 2010 miestu konferencijos dalyviais is mazdaug 20 Europos miestu savivaldybiu, kulturos skyriu vadovai. Delegacija aplanko kiema, pakrante. Trumpai papasakojama apie Užupio, UMI veikla, apie Tibeto skvero Užupyje atidarymą. Galeroje įteikiami Uzupio suvenyrai.

15-16val. Tymo turguje
Renginys susidės iš dviejų dalių. Pirmoje bus atliekamas operinis kūrinys ir viskas vyks "flashmob" principu. Vyks įprasta prekyba Tymo turguje, solistai, choras, muzikantai bus persirengę prekiautojais, ūkininkais. Grieš smuiku, paskui prisijungs kiti instrumentai, įsijungs solistai, choras. Taip kaip iš niekur nieko bus pradėtas kūrinys, taip ir pabaigtas. Ir toliau vyks prekyba. Čia reikėtų keleto fotografuojančių ir filmuojančių žmonių, nes tiek muzikantai, tiek solistai, tiek choras bus pasiskirtę skirtingose Tymo turgaus vietose.
Antroje dalyje, kuri vyks po penkių min. pasibaigus pirmąjai ateis atlikėjas, kuris ant švarios kalbos bačkos atliks kūrinį hip-hop stiliumi. Žmonės "flashmob'ui" bus aplink bačką ir pradedant vienu ir vis įsijungiant daugiau ir daugiau atliks tuos pačius judesius. vyks hip-hop vakarėlio inicianizacija Tymo turguje. Čia kadangi viskas vyks ant bačkos ir aplink ją, tai pagrinde reikėtų vieno ar dviejų filmuojančių.

Jei sutiktumėt savanoriauti- kreipkitės į Giedrių Bagdoną tel: 861122675


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas abphoto    2010 6 16 20:45      

kad būtų kažkur savaitgalį...

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Romasito    2010 6 22 16:04      

Geras! Praziospojau tik.... yra gal kur nuotrauku?Smile

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas arkanoidas    2010 6 22 17:25      

Romasito rašo:
Geras! Praziospojau tik.... yra gal kur nuotrauku?Smile


Kas negeria -tas viską turi Very Happy


» Atsakyti   » Cituoti    
   

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą