|
|
|
|
|
| | |
|
skarbonke
2009 8 08 13:11
toks jausmas kad nuo matricos kontaktai pareidinėt pradėjo, nors pirma bandyčiau firmwarą persiut, o poto , jei namčys, trepsėt pas meistrų.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Saulius
2009 8 08 13:16
skarbonke ♂ rašo: | toks jausmas kad nuo matricos kontaktai pareidinėt pradėjo, nors pirma bandyčiau firmwarą persiut, o poto , jei namčys, trepsėt pas meistrų. |
neteko susidurt su firmwarais , kaip ji ikist i fotika ir kur tokiu rast ?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
aidas a .
2009 8 08 15:24
Deja naujesni firmware tik SDHC palaikyma prideda. Panasiau i matricos beda ;-(
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Saulius
2009 8 08 15:32
aidas a . rašo: | Deja naujesni firmware tik SDHC palaikyma prideda. Panasiau i matricos beda ;-( |
kieksupratau nera updeitu zuperiams
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
aidas a .
2009 8 08 15:38
k100d super (jei apie ta kalbam), jau su SDHC palaikymu buvo, tai jam ir nebereikia. Kai kartais yr, kartai ner bruksniu, tai pirma mintis apie matrica (atsokineja). O gal po kokio palaikymo masinoje ant saules taip pasielge ? Tada galima butu "nurasyt" dideliam karsciui...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Saulius
2009 8 08 15:44
aidas a . rašo: | k100d super (jei apie ta kalbam), jau su SDHC palaikymu buvo, tai jam ir nebereikia. Kai kartais yr, kartai ner bruksniu, tai pirma mintis apie matrica (atsokineja). O gal po kokio palaikymo masinoje ant saules taip pasielge ? Tada galima butu "nurasyt" dideliam karsciui... |
Del karscio gal ir butu tinkama mintis nes gan daug fotkinau diena ir apie val cerkvej isikabines i ji buvau ir pirma karta perpietiniuose kadruose tai pasirode tik va sis kadras kuri parodziau vakarejant darytas ....karscio nebebuvo.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Giedrius G
2009 8 11 16:41
Man būdavo nukerpa pusę kadro, ar pameta kokį bitą dėl kortos
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Saulius
2009 8 11 17:21
Giedrius G rašo: | Man būdavo nukerpa pusę kadro, ar pameta kokį bitą dėl kortos |
vuo lin apie korta nepamasciau visai....... karsti orai isjungia mastyma
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|