| | |
|
Kristina Petrošių
2008 11 04 8:08
Aurimai, dėl FED'inių "pageidavimų"... apsilankyk šeštadieniais Panevėžio sendaikčių turguje, tiek visko rastum, kad nespėtum pirkti..
dėl atėjimų į meet'us. kadangi turiu meet'inimosi stažą, tai galiu tik tiek pasakyti: jei nori ateiti - ateik. jei yra poreikis bendrauti - bendrauk. nes niekas už Tave neateis, nepabendraus ir nepalinksmins
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Tomas Lisajevičius
2008 11 04 19:59
Malvydas Talačka rašo: | Kostas Lisajevičius rašo: | dėkui, be to gal kartais į meet'us ateina Malvydas Talačka? |
Kartais...
Ir tėvo nepamiršk atsivest |
Čia, reikia suprasti, neoficialus pakvietimas? ))
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Rokas Baltušnikas
2008 11 04 20:15
kad pakvietimas, tai tikrai, dėl oficialumo ir neoficialumo tai nežinau, pas mus nėr tokių "tvarkų oficialių", konstitucijos nepriimėm dar
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Malvydas
2008 11 04 21:40
Tomas Lisajevičius rašo: | Malvydas Talačka rašo: | Kostas Lisajevičius rašo: | dėkui, be to gal kartais į meet'us ateina Malvydas Talačka? |
Kartais...
Ir tėvo nepamiršk atsivest |
Čia, reikia suprasti, neoficialus pakvietimas? )) |
Jei kitaip nesigauna prie bokalo pasėdėt, tai gal nors sūnus atves
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Aurimas Čepurna
2008 11 04 22:29
Petruška,
Žinok būnu beveik kiekviena šeštadieni o kartais dar ir sekmadieni...
Vat paskutiniji sestadieni buvau, pasitaikė
Minolta 135mm/3,5 60Lt, http://farm4.static.flickr.com/3005/2714448873_c05e7f70f9.jpg
Konica labai panasi i Smena 8m 40Lt,
1932 metu Kodak odinis, 6x6cm kadras (bet tik vienas be ritinėlio), bet pagal konstrukcija panašus i Pinhole ir trūksta kai kuriu stikliukų ir šiaip labai apdrožtas kažkas viduje barška ir t.t. 40Lt
Ir dar keli naujesni su nekeičiamais objektyvais 60-100 Lt
Ir man nei vienas nepatiko...Bet jai butu kas vertes pasirinkti turbūt bučiau ėmęs Konica 35/2,8nekeičiamas objektyvas bet gerai užlaikytas su rankenėle juostai prasukti.
Cia nuoroda: http://imagebank.ipcmedia.com/imageBank/cache/k/Konica%20pic2_e_da500b04d6d17a170e5d1b5cc0db410c.jpg
Bet vat galiu pasidžiaugti ir parodyti visą savo arsenalą kuris kaip parašyta dienoraščio apačioje žada padidėti...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Kristina Petrošių
2008 11 05 10:15
aš iš to turgaus tai savo meilę minoltą XG7 (su 50 mm ir televyku) gavau, taip pat canon AE-1 su 50-uku.. abu puikios būklės. va ir broliui tėtis minoltą xg-1 iš ten paėmė su plačiakampiu. tikrai ten būna į ką žiūrėt..
aš labai vidutinio formato dar norėčiau.. kada nors..
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
|
|
| | |
|
Kristina Petrošių
2008 11 06 8:56
jo, ten, kur regitra ir mašinų turgus. ten būna ir ššš.. kalnai, ir visokio gėrio.. beje, jei pasiseka, ten rojus knygų mylėtojams..
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
kostas.lisajevičius
2008 11 06 19:04
Petruška rašo: | jo, ten, kur regitra ir mašinų turgus. ten būna ir ššš.. kalnai, ir visokio gėrio.. beje, jei pasiseka, ten rojus knygų mylėtojams.. |
Dėkui, reikės pasižiūrėti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ieva Iev
2008 11 06 20:40
Petruška rašo: | jo, ten, kur regitra ir mašinų turgus. ten būna ir ššš.. kalnai, ir visokio gėrio.. beje, jei pasiseka, ten rojus knygų mylėtojams.. |
dėkuj už info.Ką jau,ką ,bet knygas tai aš myyyliu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1, 2, 3 ... 33 34 35 ... 130 131 132
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|