|
|
|
|
| | |
|
Aurimas Čepurna
2008 10 20 17:18
Na kaip yra parašyta pirmoje šio forumo žinutėje, yra laukiami visi nesvarbu kokia įranga turi, ar kokiu aukštybių esi pasiekęs ar vis dar ieškai savęs fotografijoje.
Svarbu, kad yra noras įamžinti savo aplinką fotografijoje...
O sekantį susitikimą, sulyčiau surengti 2008-11-09 (sekantis sekmadienis po Šv. šventės)
Beje mintis, pasikviesti Kauniečius, butu realiai įgyvendinama...
Manau man reikės parašyti į kauniečių forumą ir pasiūlyti, kad būtų drąsesni.
Paskutinį kartą redagavo Aurimas Čepurna, 2008 10 20 17:37 . Redaguota 1 kartą
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Orlandas Butkus
2008 10 20 17:28
Pritariu siūlymui 2008-11-09.
Tik,Aurimai, mintį, pasikviesti kauniečius, reikėtų įgyvendinti (tik neišgyvendinti) ))
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Walldis
2008 10 20 18:09
Jo ... lapkricio 9 pats tas bus ....beje siulyciau ir gruodzio men daryti antra sekmadieni ( o gal sestadienin perkeliam ... ) nes paskui bus Sv. Kaledos , Nauji Metai ne iki meetu bus mintys ....
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Aurimas Čepurna
2008 10 20 19:12
Na pas mus yra vienas bet labai dažnas, net gi pastovus dalyvis, Rokas Baltušnikas ir jai neklystu jam 15 metu...
Bet pas mus amžius neribojamas ir visi laukiami.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Ieva Iev
2008 10 20 20:09
man irgi 15m,bet aš kolkas dar nedrįstu meet'uose rodytis...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Saulius
2008 10 20 20:13
Ieva Iev rašo: | man irgi 15m,bet aš kolkas dar nedrįstu meet'uose rodytis... |
o bereikalo
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Aurimas Čepurna
2008 10 20 20:50
Ieva Iev rašo: | man irgi 15m,bet aš kol kas dar nedrįstu meet'uose rodytis... |
Na manau, kad tavo darbai neblogi ir tikrai galėtum pasirodyti ir gal net įnesti naujos dvasios ir minties i musu sustabarejusiu mastymus...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ieva Iev
2008 10 20 20:59
Aurimas Čepurna rašo: | Ieva Iev rašo: | man irgi 15m,bet aš kol kas dar nedrįstu meet'uose rodytis... |
Na manau, kad tavo darbai neblogi ir tikrai galėtum pasirodyti ir gal net įnesti naujos dvasios ir minties i musu sustabarejusiu mastymus... |
ka aš ten įnešiu,jau greičiau išnešiu kad pati dar nieko nemoku,nieko nežinau,niekas neišeina,fotografuoju su paprastu skaitmenuku...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Rokas Baltušnikas
2008 10 20 21:10
Panašu, reiks kokią tai Panevėžio kūdros konstituciją parašyt, kuri skambėtų maždaug taip: visi, prijaučiantys fotografijai, ir norintys dalyvauti meetuose ir kituose vietinės bei nevietinės reikšmės susiėjimuose, gali, bei turėtų laisvai pasireikšti meetuose, prisidėti juos organizuojant ir dalyvauti patogiu metu, neatsižvelgiant į jų naudojamą techniką, stažą, amžių, ar raudonų pagaliukų skaičių kūdroje. Ateityje konstitucija gali būti pildoma, pataisoma ar kitaip laisvai tobulinama forume, meetų, ar bet kokių kitų vietinės bei nevietinės reikšmės susitikimų metu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Aurimas Čepurna
2008 10 20 21:30
Rokas Baltušnikas rašo: | Panašu, reiks kokią tai Panevėžio kūdros konstituciją parašyt, kuri skambėtų maždaug taip: visi, prijaučiantys fotografijai, ir norintys dalyvauti meetuose ir kituose vietinės bei nevietinės reikšmės susiėjimuose, gali, bei turėtų laisvai pasireikšti meetuose, prisidėti juos organizuojant ir dalyvauti patogiu metu, neatsižvelgiant į jų naudojamą techniką, stažą, amžių, ar raudonų pagaliukų skaičių kūdroje. Ateityje konstitucija gali būti pildoma, pataisoma ar kitaip laisvai tobulinama forume, meetų, ar bet kokių kitų vietinės bei nevietinės reikšmės susitikimų metu |
Na manau jos plėsti nereikia, nes pasirodys kad kuriame taisykles. O taisykles varžo...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
skarbonke
2008 10 21 19:08
panašu, kad šį sykį pavyks sudalyvaut.
reik tik nepamiršt fleškutę prasimazgot ir užsipildyt (-:
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Aurimas Čepurna
2008 10 21 19:32
Taip taip, ir as pagalvojau kad toki gera daikta reiketu isigyti, nes neisvengiamai ziema artėja...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1, 2, 3 ... 28 29 30 ... 130 131 132
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|