Ankstesnė fotografija Autoriaus fotografijos    Sekanti fotografija  
Vidmantas Karpis
Žiema Žemaitijoj
Telšių rajonas

 
1. portas    (2013 01 20 17:46)  
5
 
 
2. Raimondas Ka.    (2013 01 20 18:06)  
5
 
 
3. Geraldas Galinauskas    (2013 01 20 19:01)  
Gražus darbas,patiko +5
 
 
4. Rimvydas Pupelis    (2013 01 20 21:24)  
5
 
 
5. Hermis Preikštas    (2013 01 20 21:50)  
žiemą gali drąsiai IR imituoti :)
 
 
6. Vidas Grunda    (2013 01 20 22:23)  
Dailiai apšarmoję:-)+
 
 
7. Aurimas Šatas    (2013 01 21 11:08)  
+++
 
 
8. vikaras    (2013 01 21 14:12)  
puiku
 
 
9. vikaras    (2013 01 21 14:25)  
..biški daba ne į kasą...;)
IMAMĖS PADAŽO GAMYBOS:
Ant silpnos ugnies ištirpiname puodelyje maždaug 100 gr sviesto, mažą indelį grietinės.Įpilam 2-3 šaukštus žuvies nuoviro. Jei atrodo, kad trūksta sūrumo – dar pasūdom. Po to į šią masę sumetam 4-5 kietai virtus, smulkiai sukapotus kiaušinius.Viską gerai išmaišome, palaikome, kol pradės “norėti” icon mrgreen VIRTAS KARPIS AR LAŠIŠA BALTAME PADAŽE virti (bet ne užviriname…) – t.y. iki pradės kilti ir putoti.
Tuomet be “mieros” icon lol VIRTAS KARPIS AR LAŠIŠA BALTAME PADAŽE primetame smulkiai kapotų , geriausiai - šviežių krapų ir karštu padažu apipilam žuvį.Skanu ir karštam pavidale. Bet kaip šaltas patiekalas -tiesiog DIEVIŠKAS -jau daug metų pirmiau, nei netgi silkės nunyksta nuo stalo.
Taigi, tokiu atveju dar papuošiam morkomis, citrinos griežinėliais ir kitais fantazijos “perlais” bei pernakt palaikom šaltai – kol sustengs.
O iš sultinio bus puiki žuvienė arba… skanus drebutis. Gaila, kad nedaug… icon smile VIRTAS KARPIS AR LAŠIŠA BALTAME PADAŽE )))
 
 
10. Aleksandras Seliuk    (2013 01 21 15:18)  
Labai patiko : ) puikiai
 
 
11. Egidijus    (2013 01 21 17:11)  
5
 
 
12. IM    (2013 01 26 08:08)  
gražu...
 
 

Gamta
2013 01 20 17:15
Taškai: 75
Vidurkis: 4.73
Vertino vartotojų:   32
Žiūrėta kartų:   4014

Balsų pasiskirstymas:
. 3 3.5 4 4.5 5
00032
103413
0000 5
(balsai vėluoja viena para)







       
Autoriaus darbai