J.Garrett, G.Harris „Išsamus fotografijos kursas"

Šis praktiškas kursas, kurio temos apima ir atostogų nuotraukų tobulinimą, ir eksperimentus su naujausiomis „skaitmeninės fotolaboratorijos“ technologijomis, įtiks visiems, nepaisant įgūdžių ir patirties.

Iliustruotos ir lengvai suprantamos užduotys paskatins jus labiau pasitikėti savimi, kai rankose laikysite fotoaparatą. Patarimai iš profesionalų lūpų padės pastebimai pagerinti savo nuotraukas – ar naudotumėte aukščiausios klasės veidrodinį, ar mažytį telefono fotoaparatą.

Pagrindinės knygos temos: ekspozicija, diafragma, išlaikymas, objektyvai, kompozicija, šviesa, spalva, filtrai, nespalvotoji fotografija, vaizdo pagerinimas.

 


1.    (2011 05 29 23:25)  
Ar kas nors jau išbandė?:)
 
2. kimono    (2011 06 01 14:36)  
Kiek teko vartyti, pradedančiąjam gana gera knyga, smulkiai su pavyzdžiais ir konkrečiais nustatymais
 
3. Gytis Rožanskas    (2011 06 02 11:05)  
Nusipirkęs turiu-man patiko, ypač kaip pradedančiajam "strobistui". Palyginus Scott Kelby irgi gera- bet šitoje gal kiek plačiau visko aprėpiama ir kalbama ne vien apie technika. Kainos ir kokybės santykis lb geras.
 
4. Sandra Tamos (Strazdaitė)    (2011 06 02 15:08)  
kodėl išleidžiama tik pagrindai, o neišvečiamos knygos apie apšvietimą ir pan.
 
5. cruxman    (2011 06 08 16:08)  
Man tai nepatiko. Dabar tokias knygas įsigudrino visi leisti: "Kaip uždirbti milioną?", "Saugaus sekso patarimai jam ir jai", "Vseslavo Čeradzėjaus receptai ir paslaptys"... Fu! Зrideda paveiksliukų, nuotraukų, po pastraipą paaiškinimui, ir vėl nauja tema. Eina jie visi anon su tokia literatūra be detalaus nagrinėjimo. Įsigykit bibliotekoje seną rusišką Dyko "Besedy o fotomasterstve", jei dar mokate rusiškai ir skaitykit sau sveiki, o ne tokias makulatūras pirkit.