2008-03-31 Svetlana Batura: Aik tu saaau!
Va cia tai bent dienorascio istorija! :))))))))))))))
Klausykit, Daiva, o kur ta mesa su keptuve dedasi? Sito momento nelabai supratau :)))) |
2008-03-31 Daiva Tučkus: Mėsa (avienos kaulai) pakepinami keptuvėje, paskui dedama į puodą. Sudedamos supjaustytos daržovės (morkos, petražolės, svogūnai). Verdama apie 2 val. kol mėsa suminkštės. Paskui sudedamos supjaustytos paprikos ir supjaustyti konservuoti pomidorai, ryžiai. Druska ir lauro lapai – pagal skonį Paverdama kokia 20 min. Skanaus. |
2008-03-31 Svetlana Batura: :)))))))) |
2008-04-01 Antanas M: chašlama gaunasi. Skanu :) |
2008-04-03 : Gal būtų galima dar kokį įdomesnį receptą pamatyti [ tik be mėsos? ] (((: |
2008-04-03 Minkštas debesėlis: labai kruopsciai supjaustyta, itariu vyro darbas :) |
2008-04-03 Daiva Tučkus: ...vyrai, juk geriausi kulinarai;) |
2008-04-08 Mindaugas Kirstukas: Reiks vakarienei pasidaryt tokį valgymą:)) |
2008-05-17 RS: Super patiko dienorastis, apie patiekala parasysiu isbandes :)
Cia tai suprantu, kad Daiva zino kelia i bet kurio vyro surdi :)
Pavydziu Tuckui, ot likimo lepunas :) |
2008-05-19 G.g: puiki nors ir paprasta ideja!+ |
2008-05-24 Knieža: šeštadienio vakarui :) |
2008-12-18 DaivaRide: man regis iššifravau prieskonius :)) na nebent tarp lauro lapų ir druskos kažkas dar slepiasi ? :)) |