Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Renginiai
 

Parodėlė apie svaigulį. Užsukit.

     

Pranešimas mork    2015 4 28 9:30      

Paroda „Vertigo“

Vertigo - tai tokia žmogaus būsena, kai svaigsta galva, vaizdai sukasi lyg karuselėje, ratu pagal ar prieš laikrodžio rodyklę. Iš Vikipedijos.
Panašu, kad kartas nuo karto visus ištinka svaigulys. Tai ne visada blogai, net atvirkščiai. Apsvaigus lengviau išblukinti įprastas kasdienybės normas, atrasti naujų minčių, o kartais net prikelti save iš naujo. Tokį potyrį sukelia ne tik visokios medžiagos. Pakanka įsijausti į muziką, gamtą, bendravimą, mėgstamą veiklą. Tokiom akimirkom gyvena ir šios parodos personažai. Ištikti savojo vertigo.

Apie parodos autorių.

Esu Marius Morkevičius (morkfoto.lt). Dirbau visokius darbus, daugiausiai pagal įgytą profesiją - žurnalistikos, reklamos ir viešųjų ryšių srityse. Yra tekę ir kepti sumuštinius, valyti patalpas, mokyti jodinėti, vaidinti teatre. Fotografija susidomėjau prieš gerą dešimtį metų, bevaikščiodamas į pankų koncertus. Ko gero, nuo to laiko pažengiau ne itin toli, nes tebevaikštau į juos ir iki šiol:)

Paroda vyks galerijoje „Oslo namai – meno erdvė“, Mindaugo g. 27, Vilnius. Atidarymas – balandžio 30 d. 17 val.


» Atsakyti   » Cituoti    
   

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą