Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Fotografija
 

išmetimas iš kudros

     

Pranešimas    2012 10 30 13:53      

Gal kas gali paaiškinti už ką visa kruva darbų ištėkštos iš KUDROS.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Justina Pelikšaitė    2012 10 30 14:01      

už tai, kad nesurinko gerų įvertinimų Wink

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas    2012 10 30 14:11      

Tai kiek prabalsavo vertintojų? galima sužinoti ar pamatyti. Jei darbas šūdinas aš nieko prieš, bet galima kaip nors normaliai paaiškinti. O antra visa krūva darbų išmesta vienu metu. Ką taisyklės pasikeitė?

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas _    2012 10 30 14:20      

o atvirkštinio varianto nesi pastebėjęs
kaip iš pelkės patenka į kategorijas
irgi daugybė išsyk
ne visai aiškus reguliarumas vyksta


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas    2012 10 31 7:57      

Gerbiamieji
Šiuo atveju nevyksta diskusija apie vieno konkretaus darbo gerumą ar blogumą. Kalba eina apie nepagrystą ir nepaaiškintą keleto darbų pašalinimą iš "Kūdros" į "Pelkę". Bendruomenės nariai nori žinoti kodėl nėra gerbiamos jų teisės aprašytos taisyklėse. Jei darbas surinko 7 neigiamus vertinimus "Kūdroje" tai turėtų atsispindėti vertinimo lentelėje kuri atsiranda po paros patalpinus darbą. Tai neįvyko iki šio momento. Todėl yra prielaidų manyti, kad kažkam tiesiog nepatiko aktyvūs "pelkės dalyviai" kurie intensyviai nori tobulinti savo gebėjimus fotografijos srityje.
Pelkės gyventojai nepretenduoja užimti "Olimpo dievų" vietas, jie tiesiog nori teisingų varžybų taisyklių.
Čia komentaruose nuskambėjo daugybė pasipiktinimų, kad pelkėje labai suprastėjo darbai, publikuojasi kas nori ir t.t.. Pirmas klausimas savaime iškyla - o tai kam šis puslapis sukurtas? Jei tik "Olimpo dievams" tai turi būti ribotas dalyvių skaičius, kurių darbus atrinktų patys, patys.. ir kaip parodoje demonstruotų visiems mirtingiesiems.
Kitas variantas kuris mano galva ir buvo sugalvotas kuriant šia svetainę, kad dalyvauja vis. Geresni ir patys geriausi fotografai pakomentuoja "buožgalviukų" niekingai besimurgdančių po pelkės maurinus klaidas, pataria kaip reikia padaryti, kad jų išvengti, padrąsina, o jei reikia ir išbara. Tik tokiu būdų Jūs, Fotografai galėsite mėgautis gerais darbai "Kūdroje", aišku jeigu manote, kad Jūsų žinios ir patirtis gali būti perduota kitai kartai.
O jei tikslas yra tik prisipiešti sau pagaliukus ir sėdėti pasipūtus, tai jokios čia revoliucijos nepadės. Juolab, kad didelė dalis bendruomenės narių tupi pasislėpę po savo slapyvardžiais ar net visai savęs nerodydami ir dergia kitų darbus į kuriuos jie sudeda visą savo sielą ir turimą supratimą apie fotografija. Tai atsitokim ir drąsiai pasisakykim savo nuomonę, tada niekada nebus jokių nesusipratimų.
Ačiū visiems išsakiusiems savo nuomones, parašiusiems savo komentarus ir vertinus darbus.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Marius Axas    2012 10 31 8:39      

Romai, tu ne pirmas ir ne paskutinis keliantis samokslo teorijas. Vienok galiu pasakyt tik tiek, kad tai naturali būsena (Pakso sindromas) ieškant kelio link savęs, kitaip tariant aplinkybių kaltinimas. Linkiu per ilgai toje stadijoje neužsibūti ir kritiškiau save įvertinus pradėti viską keist pradžiai nuo savęs.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Dangus    2012 10 31 10:20      

tustybiu tustybe. matau Romai labai nori buti pripazintas. tai gal eik ten kur tavo darbai bus aukstinami nes cia jie mano galva neverti nieko. todel jei jau prisiprasei demesio ir kritikos tai siek tiek sukask dantis pakentek. mokykis tobulek. niekas cia tau nesakys "gerai - blogai" o jei ir sakys tai tik bus ju asmenine arba minios pripazintoji nuomone. jeigu tau rupi kuryba ir tavo paties tobulejimas tai tau turetu buti nusispjauti ar kudroje darbas ar pelkeje. beje gal vertetu pabandyti alternatyvas. gal tu koks super santechnikas o ne fotografas? m? gal tau labiau sekasi zaisti petanke nei fotografuot?

pelke ir yra tiems kas deda bet ka. patekti i kudra padeda sistemingumas o ne atsitiktinai idetu darbu sekme. tikiuos tas filtras vis dar veikia. jei jau paminejai varzybas tai cia kaip lenktynes. yra ten klases ir jei tu nusipirkai kad ir naujausia automobili bet neturi laiko treniruotems ir/arba sugebejimu tai tau i aukstesne klase patekti yra gan sunku. todel treniruokis... lengviausia su kaciukais ir gelytemis.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas    2012 10 31 10:51      

Nei man čia reikia pripažinimo nei ką. Tiesiog kai darai darba ir dedi jį vertinti tai nori suvokti kas ne taip. Kad mano darbai silpni net nebandau ginčytis, bet nemanau kad visi čia dideji fotografai gimė su fotoaparatu rankose. Treniruojuosi, dedu vertinti ir laukiu ką kas pasakys. Ir iš tiesų visiškai nesvarbu kur darbas pelkėj kudroj ar dar kokioj baloj, svarbu suprasti kas yra geras darbas.
Aš labai atidžia stebiu darbus kūdroje jų vertinimus ir ne visad galiu suvokti kodėl jie tokie vertingi, matomai todėl ir užduodu per daug klausimų. O kai užduodami klausimai kodėl ne visiems patinka, nes jaučiu kad nevisada yra argumentuotų atsakymų.
Taip kad nepervertinu aš savo galimybių, bandau rasti tai ko reikia ir būsių labai dėkingas jei karts nuo karto sulauksiu pastabų iš specialistų.
Nuoširdus Ačiū ir atsiprašau jei ką nors įžeidžiau.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Dangus    2012 10 31 11:26      

Romai vertinimai negali buti adekvatus kai darbus vertina ir profai ir megejai ir santechnikai ir zodzio nepratariantys vaikai bei kitos butybes (draugai, nedraugai, seima). kiekvienas cia ateina su savo tikslais todel labai sunku sukontroliuoti kokybe/kiekybe. galva aukstyn. Smile

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas    2012 10 31 11:48      

Viskas gerai. Aš prėjau prie paprastos išvados, nežinau ar teisingos bet, " Nepretenduoju į meną, noriu geros kokybiškos, akiai malonios fotografijos" manau šito aš pasiekti galiu. O meninku reikia gimti, tapti nepavyks. Taip kad nepykit, užknisiu su savo darbais ... Smile

» Atsakyti   » Cituoti    
   

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą