Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Renginiai
 

Penktadieni visus kvieciam i atvira fotosesija - workshopa

     

Pranešimas Snap fotokonferencijos    2012 8 08 23:31      

Sveiki, fotografijos meilės, Smile
Belaukiant 5-sios “Snap” fotografijos konferencijos kviečiame jus į atvirą fotosesiją – workshop’ą, kur galėsite išbandyti jėgas fotografuodami kokteilių reklamą, jos tema - 19a. paštininkės. Viskas vyks vienoje populiariausių Kauno vietų - vasaros terasoje “Ryšių kiemelis 837”, istorijos ryšių muziejaus kiemelyje jau šį penktadienį, rugpjūčio 10 dieną, 19 val. prieš grupės “G&G Sindikatas” koncertą. Plačiau… Fotografams pozuos keturi modeliai – “19a.paštininkės”, kurios bus “nukeltos” į šias dienas, tai rodys ne tik jų ryškūs makiažai, bet ir spalvingi kokteiliai, kuriuos jos reklamuos..
Iš anksto kiemelio lankytojai, išskyrus jus fotografus, bus neįspėti apie šią fotosesiją, todėl jiems tai bus staigmena. Workshop’as 19 val. workshop’o pradžia. Kviečiame atsinešti savo fotoaparatą ir sudalyvauti konkurse. Jums padės ir patars mūsų fotografai. Vėliau jūsų fotografijų lauks SNAP komanda. Mados fotografijos ekspertas -Tomas Kauneckas išrinks geriausių kadrų laimėtojus. Pastarųjų fotografijas, kartu su mūsų profesionalų darytomis, atspausdins ant didelio tento mūsų rėmėjas Fotopro. Fotografijos kabės kiemelyje (žinoma, su autorių vardais ir pavardėmis) iki rugsėjo pabaigos. Ši paroda taip pat taps “Ryšių kiemelio 837” interjero dalimi.
Kviečiame atvykti padaryti gerų kadrų bei puikiai praleisti vakarą. Renginys nemokamas, Sindikato koncertas taip pat. Tolesnės informacijos, kur siųsti nuotraukas laukite Ryšių kiemelio Facebook puslapyje.

Iki susitikimo! :> laukiam!


» Atsakyti   » Cituoti    
   

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą