Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Fotografija
 

Mados fotografija

      Puslapiai: 1   2  

Pranešimas B.J    2012 4 18 11:07      

Sveiki,

Dirbu modeliu uzsienyje. Siuo metu esu grizusi i Klaipeda ir nenoreciau apleisti modeliavimo iki kol isvyksiu. Idomu,ar Lietuvoje imanoma suburti komanda fotosesijoms? Noreciau atrasti fotografa (profesionala ar megeja), kuris zinotu,kas yra aukstoji mada,bei kurio portfolio tai atspindetu. Jei pavyktu suburti gera komanda,kuri noretu papildyti savo portfolio mielai atvykciau ir i kitus miestus. Megstu dirbti su kurybingais zmonem Smile isvykstu rugseji.

Mano portfolio (bus papildyta) http://www.modelmayhem.com/2257795

Nuosirdziai.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas nasicomy    2012 4 20 8:04      

Jei galeciau, mokeciau pats pasisiulyciau,bet dabar patariu paziurek fotografu: Nerijus Paluckas(efoto.lt), Darius Grazys(fotokudra.lt,efoto.lt).
Gal tai kiek pades.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas arkanoidas    2012 4 20 8:23      

B.J rašo:
Sveiki,

Dirbu modeliu uzsienyje. Siuo metu esu grizusi i Klaipeda ir nenoreciau apleisti modeliavimo iki kol isvyksiu. Idomu,ar Lietuvoje imanoma suburti komanda fotosesijoms? Noreciau atrasti fotografa (profesionala ar megeja), kuris zinotu,kas yra aukstoji mada,

Nuosirdziai.


Nepyk - bet matomas tavo aukštas pasiekimas madoje - tinka ir megėjas fotografas. Taip ir pasakytum kad nori kuo pigiau prasisukti - kadangi reikia nuotraukų į portfolio - o užsienio fotografai tau nėra įkandami pagal kainas. Tai itk mano mintys. Linkiu susirasti savo fotografą.

Ir , kaip žinau, modeliavimas reiškia visa ką kitką, negu pozavimą prieš objektyvą ar veidrodį.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas nasicomy    2012 4 20 9:14      

...dar yra tokia Karolina Valeikaite (fotokudra.lt)...
bandyk.sekmes


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas B.J    2012 4 20 15:40      

Brangus Arkanoidai,

Nusileisk ant zemes truputi. Nezinau,kodel galvoji,kad tavo nuomone tokia svarbi ir reiksminga. Tavo fotografija visiskai niekuo neissiskiria. O tavo ziniai ir siauram protui pasakysiu - uzsienio fotografai mane fotografuoja ne tik kad nemokamai bet dar ir man sumoka (pasiskaityk nuorodoje,kuria idejau. Nors kazin ar angliskai moki) Butent is to ir gyvenau uzsienyje.

Teko skaityti tavo komentarus kitose temose. Neturi savo gyvenimo? Rupinkis savo reikalais ir i ne savo sriti net nosies geriau nekisk. Esu tikra,kad man pritars ne vienas narys siame forume.

P.s - http://www.markandmigle.com/ Jie skaitosi megejai. Taciau ju lygis profesionalus. Stai ka turejau omenyje,zmogau.

Nasicomy - sirdingai dekoju tau! Smile


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas arkanoidas    2012 4 20 23:08      

šiek tiek atsargiau dėl diagnozių - nes nesi gydytoją - tai apie protą geriau patylėk. Ačiū. Neturiu laiko kada su tavimi čia diskutuoti. Geriau pasiskaityk kas yra modeliavimas.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas K.K.    2012 4 21 0:28      

arkanoidas rašo:
šiek tiek atsargiau dėl diagnozių - nes nesi gydytoją - tai apie protą geriau patylėk. Ačiū. Neturiu laiko kada su tavimi čia diskutuoti. Geriau pasiskaityk kas yra modeliavimas.


Kai tau ta pati sako jau ne tik senbuviai, bet ir nauji zmones, laikas daryti isvadas, kad gal diagnoze teisinga, kartais nereikia buti daktaru, kad matytum serganti ir panasu, kad beviltiskai.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas B.J    2012 4 21 9:04      

K.K - Taip, visiska tiesa,kad nereikia buti daktaru,jog sugebetum pamatyti zmogu,kuris jaucia pykti visam pasauliui. Niekam nepatinka susireiksmine zmones.

P.s - pavyko suburti komanda Klaipedoje. Mielai pasidalinsiu rezultatais ateityje Smile


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas likeris    2012 4 21 19:07      

arkanoidai, patilek bent karta. pagiezinga ir snobiska persona. aik bulviu lupt arba sava filosofiju skaityt... nes tik drumsti ramu vandeni sava rasineliais. geda man uz tave, fotografs... nesi nieka grazaus da parases apart persunktos pagiezos ir pavyda. tava vieta medi tupet, o ne diskusijose...

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Gediminas M.    2012 4 22 5:04      

Arkanoidas, akivaizdziai praleido proga patyleti, ypac apie tuos dalykus, kuriuose neturi jokio supratimo.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas arkanoidas    2012 4 22 11:33      

Eikite geriau fotografuoti. Ir mano nuomonė jums netinka dėl to kad nelendu kaip 90proc. visų kitų padlaižių anusan ir nemusipusinu- visada pasakau tiesiai šviesiai. O visos jūsų nuomonės man visiškai skersai praeina - nes jus man visiški nuliai - esąte tik virtualios drąsios pilkos pelytės, kurios realiame gyvenime ir sucypti bijo.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas B.J    2012 4 22 12:52      

Arkanoidai, tau musu nuomone nulis. O tai kodel manai,kad mums tavo nuomone yra svarbi,kad taip drasiai ir pagiezingai reiskiesi?

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Dangus    2012 4 22 21:59      

BJ nemanau kad reiktu kreipti nors maziausia demesi i sito neisaukleto nepraustaburnio komentarus. tiesiog daryk ka darai Smile.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas B.J    2012 6 18 11:20      

Sveiki,

Kaip ir kazkada minejau,pasidalinsiu ivykusios fotosesijos rezultatais Klaipedoje. Stai kelios foto Smile http://infashion.lt/index.php?option=com_content&view=article&id=178:lauros-kazlauskiens-fotosesija-nuvitusi&catid=35:lietuvoje&Itemid=53 (su pelyte eiti zemyn)

Taip pat si fotosesija isspausdinta zurnale Hair Profesionalams. http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/318242_458733954155421_538054082_n.jpg


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas nasicomy    2012 6 26 6:09      

Nice Smile Man patinka Mados fotografijos savo keistumu,bet niekaip negaliu suprasti ju,nes dauguma buna absoliuciai be jokio konkteksto.

» Atsakyti   » Cituoti    
    Puslapiai: 1   2  

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą