Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Naujienos
 

Fotovaržybos

     

Pranešimas Asta Esu    2011 10 22 8:50      

Kviečiame visus mėgstančius fotografuoti ir neabejingus iššūkiams išbandyti savo jėgas FOTOVARŽYBOSE, vykstančiose jau ketvirtąjį kartą. Tai kūrybinis - azartinis Smile žaidimas, skirtas fotografiniam tobulėjimui, paveikslavimui be „Photoshop‘o. “Tai galimybė mokytis veikti greitai, išradingai, kūrybingai.

Taisyklės:
1. Fotovaržybos ne komandinės. Dalyvaujame asmeniškai kiekvienas už save. Niekas nedraudžia vaikščioti būriais, bet vertinimai bus individualūs.
2. Dalyvauti gali kiekvienas, fotografuojantis skaitmena ir nebūtinai registruotas efoto (juostininkai nenusiminkite, dar ateis ir Jūsų eilė).
3. Varžybų dalyvis gali turėti norimą skaičių fotoaparatų ir jam skirtų priedų.

Eiga:
1. Norintys dalyvauti, prašomi registruotis iš anksto el. paštu klaipkonkursas@gmail.com iki spalio 29 dienos, nurodydamas savo vardą ir telefono numerį.
2. Susirinkę fotografai gauna užduotį. Gali būti nurodyta ne tik tema, bet ir papildomos sąlygos, kurių laikantis reikia atlikti užduotį. Rekomenduojama ir prašoma paveiksluoti jpg formatu.
3. Užduočiai skiriama valanda, po to reikia ateiti į kitą nurodytą vietą, ten bus duota antra užduotis ir t.t. Iš viso bus 3 užduotys, taigi, bendra trukmė - trys valandos. Kiekvieną užduotį galima atlikti ir kitos užduoties metu. Pavyzdžiui, jei pirmosios užduoties nespėjau atlikti per pirmąją valandą, tai galima padaryti per kitas dvi. Svarbu sutilpti į visas tris valandas. Labai vėluojantys į susitikimo taškus - diskvalifikuojami.
4. Naudotis nuotraukų apdorojimo galimybėmis, esančiomis fotoaparatuose - leidžiama.

Nuotraukų atranka ir talpinimas:
1. Varžybų dalyviai turi atrinkti po vieną geriausią nuotrauką (savo nuožiūra) iš kiekvienos užduoties (fotoaparate).
2. Nuotraukos skaitmeniniu pavidalu varžyboms pasibaigus atiduodamos organizatoriams (kortelių nepasiimsime - tik perrašysime į kompiuterį jūsų atrinktas tris nuotraukas).
3. Nuotraukos balsavimui į Facebook'ą bus keliamos be vardų, kad balsavimas kiek įmanoma būtų anonimiškesnis. Tikimės dalyvių supratingumo ir sąžiningumo.
4. Balsavimas vyks iki lapkričio 5 dienos 22 valandos. Tuo metu bus nurašyti po kiekviena nuotrauka esantys balsų skaičiai.
5. Vertinami dalyviai, atlikę visas užduotis.

Prizus pirmų trijų vietų laimėtojams įsteigė VILBRAFOTO.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Rita Gude    2011 10 22 9:51      

Sveiki, koks čia miestas?

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Asta Esu    2011 10 22 10:16      

Klaipėda. Susitikimo vieta bus nurodyta papildomai.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Zmogelis (Aurimas Frankas)    2011 10 31 20:31      

sveikinu organizatorius , tai puikus laisvalaikio leidimo budas

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Vytautas    2012 5 06 18:17      

puiki ideja gaila as per toli Sad

» Atsakyti   » Cituoti    
   

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą