Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Renginiai
 

Grifų medžioklė 2010.04.29

     

Pranešimas Kasparas Lendraitis    2010 4 25 21:04      

Turi genialių įdėjų? Mėgsti iššūkius? O gal dar mėgsti ir fotografuoti? PUIKU!

Turime pasiūlymą būtent Tau. Tereikia surinkti 3-5 žmonių grupę ir dalyvauti „Grifų medžioklėje". Nežinai, kas tai? Tuoj paaiškinsime.

Tai nuotaikingas žaidimas, vykstantis KTU festivalio metu. Tris valandas truksiantis komandinis darbas, kuriame gali dalyvauti ir Tu.

Taisyklės labai paprastos. Tau reikia komandos, vieno veikiančio fotoaparato, originalių minčių bei vaizduotės. Žinoma, nepamiršk su savimi pasiimti ir geros nuotaikos. Per tris valandas Tavoji komanda turi kuo įdomiau, šmaikščiau ir originaliau nufotografuoti sąraše pateiktus daiktus (pvz. ąžuolo lapas, skuzdėlynas). Šiuos žodžius sužinosite tik žaidimo pradžioje, todėl galite net nevarginti galvelės galvodami, ką gali tekti fotografuoti ir kaip tai įgyvendinti. Kiekvienoje nuotraukoje turi būti bent vienas komandos narys. Taigi, bus proga pasidaryti ir šmaikščią fotosesiją. Gal būtent Jūs nufotografuosite daugiausiai kadrų pagal sąrašą, surinksite daugiausiai taškų ir laimėsite? Juk sakoma, kas nerizikuoja- tas negeria šampano. Primename, laimėtojų laukia vertingi prizai. Tad nieko nelauk, kalbink draugus ir registruokis!


Data: 2010 m. Balandžio 29 d.
Vieta: Kaunas
Laikas: 11:00 - 14:00


Kaina: Deja, šis žaidimas nėra nemokamas. Komandinis mokestis 30lt.
Sekite naujienas http://www.facebook.com/GrifuMedziokle .
http://festivalis.lt/index.php/lt/home-pagrindinis.html
Registracijos forma: http://spreadsheets.google.com/viewform?hl=lt&formkey=dDF3ZkJncTJOV1hRbkZ1bk85aXJyWHc6MQ .
Taisklės:
http://festivalis.lt/lt/home-renginiai-grifumedziokle-grifutaisykles.html .


» Atsakyti   » Cituoti    
   

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą