Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Paplepėkim
 

Reikia pagalbos.

     

Pranešimas ugne    2009 12 28 23:19      

Sveiki. Tiesiai prie reikalo. Turiu paprastą, bet vienintelį fotoaparatą Canon PowerShot S3IS. Perrašius windowsus dingo programos susijusios su fotoaparatu. Problema tame, kad prijungus aparatą prie kompiuterio jis jo "neranda" , žodžiu tas pats tartum nebūčiau prijungusi, todėl negaliu iškelti nuotraukų. Kaip supratau man reikia programos Canon Access Library, tačiau nerandu kaip parsisiųsti. Reikia pagalbos. Gal yra kitų būdų kaip iškelti nuotraukas iš fotoaparato?

Kai negali iškelti nuotraukų nėra kam ir parodyti jų, kritikos sulaukti ir tobulėti. Prašau, kas gaudotės tuose reikaluose padėkit. Dėkui jei kas atsilieps.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas arkanoidas    2009 12 28 23:36      

Įjungi fotoaparatą ir atsidarai my computer aplankalą , prieš tai aparatą sujungi USB laidu su kompu , kompas matys fotiką kaip laikmeną ,įeini ir naršai po fotiką kaip per bet kurį standųjį diską , arba atminties kortelę įdedi į skaitytuvą ( tokį kaip usb raktas ) ir vėl gi persimeti nuotraukas .

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas ugne    2009 12 28 23:43      

per my computer nieko neranda. susiinstaliuociau viską per cd kur duota prie fotoaparato, bet jo neturiu vietoje, norėčiau viską greičiau pasidaryt. Dėkui.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Vytenis Šlajus    2009 12 29 17:33      

jei nėra kompakto po ranka, gal yra internetas. thepiratebay.org pvz. paieškok prie applications canon ir rasi (bet taigi vogti negražu). elementarus kortelių skaitytuvas (gal net laptope turi lizdą kortelėms) patogiau.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Malvydas    2009 12 30 10:20      

http://software.canon-europe.com/products/0010335.asp

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Lietus Lietuvoje    2009 12 30 17:12      

Ne visi USB lizdai nuskaito visus įrenginius. Pabandyk kitus lizdus. Kompe jų bent keli turi būti. Arba naudok kortelių skaitytuvą Smile

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas ugne    2009 12 31 18:04      

Dėkui jau sutvarkiau ta reikala.

» Atsakyti   » Cituoti    
   

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą