Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Renginiai
 

Asmenines fotosesijos uz savikaina.

      Puslapiai:   1   2   3   4   5  

Pranešimas Tricky kid    2009 7 17 10:46      

Na tarkim tu suorganizuoji visa sita savo "sou", atsivedi mergaites i studija ir ka toliau? Esi bent buves studijoje kada?
Nenoriu as cia nieko kritikuoti, bet pirma prie naturalios sviesos pasimokyk fotografuoti, gal geriau reikia sakyti pasimokyk suprasti sviesa , o tada pradek mokytis su apsvietimu dirbti. Nuejas i studija pirma karta manai susigaudysi? Gerai susipazines esi su studijoje naudojama technika?
Nusipirkes zmogus gera fotika dar netampa fotografu. Sekmes


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Vilmantas Žilinskas    2009 7 17 11:01      

Nesuprantu is kur zmones traukia "Pirma karta", "ar esi buves studijoj", "ar susipazines". Ekstrasensai jus ar kas tokie, jeigu zinot kelinta karta as tai darau?? Pradeciau as dabar kokiam nors Blavasciunui aiskint "O tu gal sviesos pasimokyk" arba "Esi bent buves studijoj kada?". Keistuoliai.. Arba sumaiset mane su kazkokiu naujoku arba as jusu <bajeriu> nesuprantu. Baikit skleist erezijas: su fotografija dirbu apie 4 metus, studijoj atidirbta n kartu, tiesiog kaskart uzsinorejes paeksperimentuoti ir pazaist neprivalau pirkti studijos ir dar modeliams moket, ka is to nauda gauna ir jie..
Pirma karta toks visuotinis sumisimas ir netgi smeiztas. Dar karta pasikartosiu: NEZINOT faktu - neskleiskit gandu.

P.S. Studijoj puse metu dirbau komercininkams.
P.S.S. Tokie visagaliai ir zinovai jauciates, kad tik jus viska mokat, o visi kiti like - debilai. Atsimerkit ir apsidairykit dar karta, nes matot tik save.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas arkanoidas    2009 7 17 11:11      

Trumpai tariant ,vietoj kažkokių durnelių , kaip galvoji, iš kūdros , kadangi jau n kartų daręs viską studijuose ir su komercininkais -- pakelk savo senus ryšius , paskambinėk jiems ,juk gerai viskas buvo ,reiškia žmonės tau padės .
Taip kukliai save ant vieno laiptelio su Ramūnu pastatei , kaip sakant uodegą pasikelia pats jos šeimininkas ?


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Kristina Petrošių    2009 7 17 11:26      

Vilmantai, drąsiai save su Ramūnu palyginai, bet tiek to..Smile
Žmonės apie Tave sprendžia iš to, kokias nuotraukas pateikei kūdros teismui.
O kūdros teismui pateikei tikrai ne tokias, bent jau MANO nuomone, už kurią tik AŠ atsakau, kurios leistųsi lyginamos su Ramūnu arba bet kuriuo, kuris, kaip sakai, kelerius metus dirba su fotografija.
Jei mes kažko nesuprantam apie Tave - parodyk mums tai, kas leistų neabejoti Tavo sugebėjimais ir patirtimi.
O nuomonės pateikti neuždrausi - viešai parašei žinutę, tad susilauki viešų vertinimų ir viešo atgarsio; kodėl stebiesi? Smile


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Vilmantas Žilinskas    2009 7 17 12:12      

Del Ramūno, tiesiog pateikiau gerai ir kokybiškai dirbančio pavardę. Galima vietoj jo įvardint Didžgalvį ar Pocėj. Nuo to nieks nepasikeis Smile Vat būtent, kad sprendžiat is kūdros. Kūdra tai ne gyvenimas ir ne realybė, o viso labo fotogalerija su galimybe fludint po nuotraukom.
Arkanoidai, su senais žmonėm ryšiai palaikomi, modelių tikrai turiu, bet tiesiog PAPILDOMAI pasiskelbiau ir čia. Per daug nebus, o atsarga gėdos nedaro. Gal bus naujų žmonių norinčių nuotraukų. Su tais pačiais, be vis to, ir atsibosta jau Smile

Žodžiu, iš musės dramblį padarėt. Mokat tai labai gerai.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Tricky kid    2009 7 17 12:26      

Gal butu galima pamatyti tavo studijinius darbus? Per puse metu ir komercijos turbut kazka turi parodyti. Pasakyk, kur butu galima pazeti.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas JonasP    2009 7 17 12:29      

Vilmantas Žilinskas rašo:

..
Žodžiu, iš musės dramblį padarėt. Mokat tai labai gerai.


Vilmantai pripažink, kad vis tiek labai įtartinai atrodo. Smile

Jei jau tokia kalba prasidėjo.. juk užtenka įkelti kažką, kas visa, ką sakai patvirtintų.. Smile


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Kristina Petrošių    2009 7 17 12:31      

Vilmantai, o iš kur kitur galime apie Tave spręsti, jei ne iš kūdros, kurioje susitikome ir kurioje pasiskelbei? Smile principas paprastas: žiūrem, ką tūrem Smile
žodž, beprasmiška, beviltiška, be šansų tęsti, tad sėkmės. tikimės kada nors pamatyti ant Vogue viršelio Smile


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Dangus    2009 7 17 12:32      

ilgai cia skaitinejau sita pokalbeli...

nesamone totali cia ziurint ir is kolegiskosios puses ir is modelio.

juokingai skamba kad skiriu savaitgali asmeninems fotosesijoms. kuo daugiau zmoniu tuo pigiau? eiti pas fotografa kuris neturi ka parodyti o nori tik pasitreniruoti ir dar jam moketi uz studija? nzn kas siuo metu tai gali leist nebent draugai. beje konvejeris ne iseitis.

reikia merginu graziu ir dar su vaizduote? vel gi juokingai jei pats tamsta neturi vizijos o tikies kad modelis jo vaizduote grozis istems nuotraukas tai klysti. bet buna kad loterijoj ir sekas.

atnaujinti portfolio?? kur tas senasis...?

as is karto atsiprasau jei klystu o tamstos geriausi darbai kazkur paslepti kompiuteryje. taciau pries siulydamasis arba parodyk ka moki arba siulykis kitaip. cia patarimas o ne kritika.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Vilmantas Žilinskas    2009 7 17 12:38      

Tricky kid, pagal autorines sutartis teises i nuotraukas ir ju publikavima atiteko uzsakovui. Kaip manai, kodel nerodau nieko?
Cronopio, itartina nebent tai, kad jus nepazinodami zmogaus ji iskart nurasot i "novice user" Smile
Petruska, pritariu, bet gal tada visai nieko nespresti? Smile Baigiam sita diskusija. O del Vogue, pradziai uzteks "Ievos" Wink

Dangus, nuo modelio irgi daug kas priklauso. Cia yra ne komercinis pasiulymas, o daugiskas kvietimas zmonems, kurie galbut turi savu minciu ir nerealizuotu ideju. O jeigu neturi, tada jau mano reikalas ir prerogatyva sukiot ir kraipyt modeli. Aciu uz patarima.

P.S. Aciu visiems (t.y. visoms Smile) , kurie nepabijojo nepagristu gandu ir smeizto, ir kreipesi asmeniskai Smile


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas JonasP    2009 7 17 12:50      

Vilmantas Žilinskas rašo:

..
Cronopio, itartina nebent tai, kad jus nepazinodami zmogaus ji iskart nurasot i "novice user" Smile
..


Kodėl gi? Ką žmogus sako apie save aš labai linkęs tikėt. Bet bėda yra ta, kad tavo tekstai teigia vieną kokybę, o nuotraukos - kitą. Kuom siūlai tikėt - teiginais šioj temoj, ar nuotraukom? Smile


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Adomas Svirskas    2009 7 17 14:14      

As tai pasiulyciau zmogui uzsisegti klyna, nes gali veisle persalti ar modelius nugasdinti. Kita vertus, vasara gerai neperkaisti. Nesusizeiskite su uztrauktuku.



http://fotokudra.lt/img.php?img=240412&nav=aut&page=

Vilmantas Žilinskas
"Padesi numauti? "


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas arkanoidas    2009 7 17 14:41      

Ne mano , bet mano žmonos klausimas Vilmantui. Kaip įmanoma realizuoti savo arba modelio polėkius , kai aplinkui sėdės kokių 20 žmonių --valgys sausainius ,gers arbatėlę ir stebės kaip animatorius Turkijoje , taip atsiskleisti gali tik profesionalus modelis -- kuriam pats turėsi mokėti už jo darbą ,
kokio dydžio ta studija turėtų būti ,ar įsivaizduoji ?
Dabar jau nuo manęs -- gal paprašyk tiesiog pagalbos , paaiškink kad mūrininkų jau nebereikia -- tai ir nusprendei fotografuoti , kad išgyventi krizės metais .
Dėl autorinių teisių -- nei vienas klientas neleido publikuoti nuotraukų , ar tik tas vienintelis ir sugalvojo tą punktą ? su kokiu fotoaparatu , ir kokių stiklu dirbi per vestuves ?


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas RS    2009 7 17 21:18      

Yra skirtumas tarp griežto ir pikto žmogaus. Yra skirtumas tarp tiesos paieškų ir noru būti visada teisiu.


Neteiskite ir nebūsite teisiami; nesmerkite ir nebūsite pasmerkti; atleiskite, ir jums bus atleista.
http://www.biblija.lt/index.aspx?cmp=reading&doc=BiblijaRKK1998_Lk_6,37

Nesu labai religingas, bet išmintis sukaupta šioje knygoje gyva ir šiandien.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Vilmantas Žilinskas    2009 7 17 22:29      

Arkanoidai:
1. 20 per viena diena nespes pereit per objektyva. Per diena max 5 zmones, dirbant nuo ryto iki vakaro. Yra sudarytas grafikas.
2. Ne isivaizduoju, o galiu pasakyti studijos dydi: 30 kv. metru. lubos 3,20.
3. Del autoriniu teisiu: kaip jau sakiau, tas vienintelis (ne klientas, o komercininkas/uzsakovas) ne toks jau vienintelis: kiek teko dometis, daznai mados ir t.t. fotografai paruose nuotraukas su jom atsisveikina, mainais uz pinigus.
4. Vestuvese (beje, ka tik is ju atlekiau Very Happy) dirbu su Canon 40D (svajoju apie 5D mkII), 24-70 f2.8 L USM, 70-200 F4 L IS ir 50 F1.4 USM


» Atsakyti   » Cituoti    
    Puslapiai:   1   2   3   4   5  

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą